fostul președinte de la fc hermannstadt, prezentat oficial ca noul conducător al celor de la fc argeș

La o lună după despărțirea de la FC Hermannstadt, Dani Coman a fost anunțat joi ca noul președinte al echipei de Liga 2, Campionii FC Argeș. 

Dani Coman este noul președinte al celor de la FC Argeș. Fostul conducător al clubului sibian i-a luat locul lui Mihai Foamete, care a demisionat pentru ca postul de președinte al Consiliului Director să devină vacant. Cererea primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea, ca Dani Coman să fie reprezentatul Primăriei Pitești în cadrul clubului a fost aprobată în cursul zilei de joi, în ședință de Consiliu Local.

”Comunicat – Ședința Consiliul Local Pitești 23 mai 2024 23 MAI 2024

În ședința de astăzi a Consiliului Local Pitești s-a ratificat demisia depusă de Mihai Foamete din funcția de reprezentant al Primăriei și Consiliului Local Pitești în cadrul clubului FC Argeș. Totodată, a fost aprobată propunerea făcută de primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, referitoare la cooptarea lui Dani Coman în Consiliul Director al clubului și ocuparea de către acesta a poziției lăsată liberă de demisia lui Mihai Foamete” a fost postarea dată publicității joi de clubul FC Argeș pe siteul oficial, argeșfc.ro.

CITEȘTE ȘI: Dani Coman, mesaj de adio după ce a demisionat de la FC Hermannstadt. ” Voi rămâne cu sufletul alături de Sibiu”

Fostul președinte al FC Hermannstadt, Dani Coman a avut două mandate la clubul sibian, primul între 2021 -2022, iar al doilea din ianuarie 2023 până în aprilie 2024. Coman a demisionat, invocând probleme personale, însă tatonările sale cu FC Argeș au fost făcute publice cu multe luni înainte. Rămâne de văzut dacă noul conducător al argeșenilor va încerca să aducă la echipă și jucători de la FC Hermannstadt, una dintre variante fiind Petrișor Petrescu, care a fost împrumutat în iarnă în Trivale.

Unul dintre cei mai apreciați conducători din fotbalul autohton, Coman a mai fost ofertat și de U Cluj și CFR Cluj, dar a ales să meargă aproape de casă.

CITEȘTE ȘI: Finanțatorul Claudiu Rotar face lumină în cazul plecării lui Dani Coman de la Sibiu: ”Sunt probleme de sănătate la mijloc”

 

Ultima oră