champions sibiu se califică în semifinalele turneului final 13 de volei fete

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu s-a calificat vineri între cele mai bune patru echipe din țară la Turneul Final al Campionatului Național de volei fete de la Craiova. 

După un parcurs remarcabil în faza grupelor, echipa U13 a Clubului Champions Sibiu este pregătită să înfrunte un test major, meciul din semifinale, unde cel mai probabil va juca împotriva campioanei en-titre, CSV Craiova.  Echipa sibiană s-a impus vineri cu 3-0 în disputa cu Focșani și astfel a obținut locul al doilea în grupa sa, arătând o formă bună.

Partida semifinală este programată pentru sâmbătă la ora 18.00 și promite să fie un duel intens, având în vedere forța recunoscută a adversarei.

Cu toate acestea, meciul din semifinale este văzut ca o provocare semnificativă, dat fiind palmaresul impresionant al adversarelor.

“Probabil vom juca cu CSV Craiova care este o echipă puternică, cu multe succese la activ.  Fetele noastre sunt conștiente de dificultatea meciului, dar sunt hotărâte să dea tot ce au mai bun” a declarat  Sabin Sopa, antrenorul echipei.

Confruntarea de sâmbătă va stabili cine avansează în finala pentru medalia de aur, în timp ce echipa învinsă va lupta pentru bronz.

“Avem încredere în abilitățile și determinarea fetelor noastre de a face față acestui test. Indiferent de rezultat, suntem mândri de parcursul lor și de spiritul lor luptător” a adăugat Sabin Sopa

Partida dintre CSM Lugoj și Dinamo, care a stabilit ordinea finală în grupă, a arătat că competiția este acerbă și fiecare meci contează.

Comunitatea din Sibiu este încurajată să susțină echipa U13, fie că urmărește meciul prin transmisie live sau în tribune, pentru a sprijini tinerele voleibaliste în această etapă crucială a competiției.

Într-un spirit de fair-play și competiție sănătoasă, Clubul Champions Sibiu continuă să promoveze valorile sportive și să dezvolte talentele locale, aspirând la cele mai înalte standarde ale voleiului juvenil românesc.

champions sibiu se califică în semifinalele turneului final 13 de volei fete

Ultima oră