dezvăluiri despre planurile de viitor de la fc hermannstadt, vineri de la 20:30 la “ora de sport” cu directorul sportiv, radu neguț

Directorul sportiv al clubului FC Hermannstadt, Radu Neguț a fost invitat la Ora de Sport, un produs online lansat de Ora de Sibiu.

YouTube video

Oficialul de la FC Hermannstadt, Radu Neguț a oferit la Ora de Sport ultimele noutăți de la clubul fanion al fotbalului sibian, dar și informații referitoare la campania de transferuri din vară și o radiografie a sezonului recent al Superligii, încheiat pe locul 9, cu plusuri și minusuri.

YouTube video

 

Conducătorul clubului a explicat și motivul pentru care Mino Sota și Mihai Butean nu vor mai continua la Sibiu, dar a discutat și despre șansele ca Alessandro Murgia, Cătălin Căbuz și Raul Opruț să mai continue. Aflăm și culisele primului transfer făcut de FC Hermannstadt, cel al lui Căpușă de la UTA. Îl vinde sau nu Sibiul la vară pe Ianis Stoica?

Actualul director sportiv de la FC Hermannstadt, Radu Neguț a jucat la Sibiu în perioadele 1997-2000, 2005-2006 și 2009-2013. A mai evoluat la Gaz Metan Mediaș în perioada 2003-2004 și și-a încheiat cariera la Măgura Cisnădie în perioada 2013-2014.

Urmăriți întregul interviu realizat de redactorul șef, Dragoș Popescu, vineri – 24 mai, de la ora 20.30, la ”Ora de Sport”, pe www.oradesibiu.ro, precum și pe paginile de Facebook și Linkedin, dar și pe canalul nostru de Youtube!

dezvăluiri despre planurile de viitor de la fc hermannstadt, vineri de la 20:30 la “ora de sport” cu directorul sportiv, radu neguț

 

Ultima oră