o femeie s-a sinucis la spitalul de psihiatrie din sibiu

O femeie în vârstă de 30 de ani a încercat să se sinucidă în Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, acolo unde fusese internată nevoluntar. Aceasta a fost găsită în baie și a fost transportată de urgență la Județean. Din păcate însă, tânăra a murit. 

Femeia a fost internată nevoluntar în cadrul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu la mijlocul lunii mai. Câteva zile mai târziu, a încercat să își ia viața și s-a spânzurat. 

Tânăra a fost găsită de personalul medical în baie, fiind inconștientă. Un echipaj medical a fost solicitat prin apel 112 la fața locului, a fost resuscitată și a răspuns manevrelor. Ulterior, a fost transportată la Spitalul Județean, acolo unde a decedat. 

„Pacienta în vârstă de 30 de ani a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în data de 22 mai, în jurul orei 18, având encefalopatie hipoxică și stop cardio-respirator. Din păcate, a decedat după scurt timp”, a precizat Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Polițiștii sibieni fac cercetări în acest caz. „La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul tinerei”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră