fotbalistele de la fc hermannstadt au încheiat liga 2 pe un meritoriu loc 3
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Echipa feminină de fotbal FC Hermannstadt a încheiat sâmbătă sezonul în Liga 2 cu un succes concludent, 7-2 în deplasare cu Atletic Drobeta. 

Fetele de la FC Hermannstadt își asiguraseră locul 3 înaintea ultimei etape, de la Drobeta Turnu Severin, contra ultimei clasate în serie. Surprinzător, ”lanterna roșie” a condus cu 2-0 după doar 11 minute. Jucătoarele antrenate de Lucian Cotora și Octavian Budică au luat apoi meciul în serios și au marcat de șapte ori! S-a terminat 7-2 pentru sibience, care au încheiat Liga 2 pe locul 3, cu 35 de puncte din 16 jocuri.

Pentru echipa sibiană au marcat: Roxana Frățilă (minutul 24), Denisa Chirilă (minutele 25, 37, 51 și 53), Raluca Dinescu (minutul 28) și Natalia Crețoiu (minutul 78).

fotbalistele de la fc hermannstadt au încheiat liga 2 pe un meritoriu loc 3
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Unul dintre tehnicienii echipei, Octavian Budică spune că rezultatele din acest sezon au fost influențate de multiplele accidentări din acest sezon. ”A fost un sezon bun din punct de vedere sportiv, dar foarte ghinionist din punctul de vedere al accidentărilor. Din păcate, accidentările, 6 la număr din primul 11, ne-au împiedicat să ne îndeplinim obiectivul propus la începutul sezonului, dar cu toate acestea am reușit să fim neînvinși de la jumătatea lunii martie, fapt care a făcut să prindem podiumul. Țin să felicit fetele pentru dăruirea de care au dat dovadă pe teren, conducerea pentru sprijinul acordat de-a lungul acestui sezon, cât și întregul staff pentru această performanță. Acum suntem cu gândul la o bine meritată vacanță. Din sezonul viitor așteptăm să revină pe teren căpitanul nostru, Maria Constantinescu, indisponibilă tot sezonul din cauza unei accidentări suferită la începutul campionatului, cât și Daria Muntean, indisponibilă returul acestui campionat, două  jucătoare cheie a căror absență de pe teren s-a resimțit foarte tare” a spus antrenorul Octavian Budică.

Din această serie, Atletic Olimpia Gherla merge la barajele de promovare.

Echipa de fotbal feminin a Academiei de Fotbal Măgura evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt.

Lot FC Hermannstadt: Adam Nicoleta, Iris Arsenie, Băilă Maria, Bocăniciu Roxana, Chirilă Denisa, Constantinescu Maria, Crețoiu Natalia, Dinescu Raluca, Frățilă Roxana, Mărgărit Roxana, Marinescu Andreea, Mereș Sonia, Nistor Georgiana, Oana Diana, Popa Cătălina, Popa Ioana, Răchițan Stefania, Gînfălean Antonia, Goia Alesia, Lepșa Delia, Muntean Daria. Staff: Octavian Budică, Stama Alexandru, Olimpiu Goia, Lucian Cotora.

fotbalistele de la fc hermannstadt au încheiat liga 2 pe un meritoriu loc 3
Foto: Noi suntem Hermannstadt

 

Ultima oră