inna va da startul petrecerilor incendiare ale verii la aria rooftop din sibiu

Ești pregătit de o mega petrecere care dă startul sezonului estival? Aria Rooftop a pregătit un party incendiar care o are ca invitat specialpe nimeni alta decât INNA.

Ia-ți prietenii și mergi la cel mai tare party din Sibiu. Aria Rooftop deschide sezonul petrecerilor, sâmbătă, în data de 1 Iunie. La prima petrecere de pe terasa acoperită va urca pe scenă artista internațională, INNA.

Prima petrecere din acest sezon de la Aria Rooftop va începe sâmbătă, de la ora 21.00. DJ ALBWHO și Cipi Hampu vor avea grijă să mențină atmosfera la cele mai înalte standarde pe tot parcursul serii. INNA va urca pe scenă și va bucura publicul cu cele mai cunoscute hit-uri, melodii care au făcut înconjurul lumii.

Dress Code-ul petrecerii: The Bohemian Spirit of Summer te invită să fii cât mai îndrăzneț!

inna va da startul petrecerilor incendiare ale verii la aria rooftop din sibiu

Grăbește-te și achiziționează bilete pentru cea mai tare petrecere din Sibiu. Nu uita că peste 50 la sută din bilete sunt vândute și 60 la sută din mese sunt deja rezervate. Biletele “Super Early Bird” la 55 lei s-au vândut în doar două ore, la fel și cele din categoria „Early Bird” la 75 lei. Dacă nu ai reușit până acum să achiziționezi bilete la eveniment, mai sunt în stoc bilete în „Phase 1” cu 95 lei și în „Phase 1” cu 120 lei. Așadar, nu mai sta pe gânduri și achiziționează acum biletele ONLINE!

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0727663867.

 

Ultima oră