doi vârstnici răniți din cauza unui șofer neatent pe drumul dintre alțâna și ighișu vechi
foto: arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DJ 106, între Alțâna și Ighișu Vechi. Două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului două persoane au fost rănite. 

Accidentul s-a produs într-o intersecție. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Benești, a pătruns în intersecția cu DJ 106 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul județean de către un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din Bârghiș”, explică Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi pasageri din autoturismul condus de către șoferul din Benești, o femeie în vârstă de 72 de ani și un bărbat în vârstă de 79 de ani, ambii din aceeași localitate, au fost răniți. „Echipajul SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 79 de ani care a suferit un traumatism la picior. Acesta este transportat la CPU Agnita”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. „Echipajul SAJ a transportat la UPU Sibiu o femeie în vârstă de 72 de ani care a suferit un traumatism cranio-facial”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Fără mari probleme de trafic.

Ultima oră