video – foto: sibianca nicolle stănese în locul lui răzvan şi dani la matinalul antena 1Frumoasa de la „Raluca şi Răzvan” este de luni în fiecare dimineaţă pe ecranele Antena 1. Nicolle nu părăseşte decât temporar pe colegii de la Antena 1 Sibiu.

După aventurile petrecute la Mamaia alaturi de Razvan si Dani, Antena 1 propune publicului sau o vacanta de vis impreuna cu Nicolle si Alex. Începand de azi, un nou cuplu energic si plin de voie buna asteapta telespectatorii in fiecare dimineata de la ora 8.00 in fata televizoarelor sa bea impreuna ceaiul sau cafeaua matinala.

Pentru sibieni vestea cea mai mare este că frumoasa Nicolle Stanese, cea care face cuplu cu Răzvan Marcu la Antena 1 Sibiu la emisiunea “Raluca şi Răzvan”, este alături de bucureşteanul Alex Stanciu experta în spontaneitate. Matinalul se numeşte „Liber la vacanta”.


video – foto: sibianca nicolle stănese în locul lui răzvan şi dani la matinalul antena 1Nu pleacă de la Antena 1 Sibiu

Jurnalistul Răzvan Marcu, cel cu care Nicolle face un cuplu de succes pe micile ecrane la Sibiu, spune că nu se pune problema să îşi caute o altă parteneră pentru emisiunea “Raluca şi Răzvan”.

“Noi ne bucurăm şi ne mândrum cu toţii că Nicolle a ajuns la o astfel de emisiune. E clar că este un lucru extraordinar. Nu o să căutăm o înlocuitoare pentru Nicolle dintr-un motiv cât se poate de simplu. Nu avem nevoie! Pentru că Nicolle rămâne în continuare şi la emisiunea de la Antena 1 Sibiu” a spus Răzvan Marcu.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

Publică

  1. Hop si vasilica roasa de invidie ! Nicolle e inteligenta, superba,cu cei mai frumosi ochi ! Foarte multi pot confirma : dimineata NU mai schimbam canalul cand ajungem la Antena 1 si aruncam cat colo telecomanda cand apare Nicolle ! Si are si simtul umorului ! Bafta Nicolle !