video exclusiv - mesaje de protest scrise pe zidurile facultăţii de jurnalistică din sibiu

Pe zidurile Facultăţii de Jurnalistică, situată pe Brutarilor, au apărut mesaje de protest scrise cu graffiti. Mesajele fac referire la Ion Dur, fostul decan al facultăţii.

Zilele trecute pe zidurile sediului Facultăţii de Jurnalistică din Sibiu, au apărut scrise mesaje împotriva profesorilor şi conducerii instituţiei de pe strada Brutarilor.

video exclusiv - mesaje de protest scrise pe zidurile facultăţii de jurnalistică din sibiu“Cât firi puternice scuipa-vor acid. DURa comoditate va fi pusă la zid”, este mesajul care este scris cu litere de o şchioapă pe ziduri.

Surse neoficiale de la Jurnalistică susţin că a fost depusă şi o plângere la Poliţia Sibiu.


Ce spun studenţii

“Gestul acesta este o dovada de laşitate dusă la extrem. Lipsa de caracter, e singura care poate determina un om să facă aşa ceva. Oamenii adevăraţi , nu îşi rezolvă problemele în într-un mod atât de primitiv.  Firi puternice scuipă acid de laşitate, înspre  oameni care, le sunt deocamdată, net superiori , din toate punctele de vedere. Cu  dura lor prostie, murdăresc nişte pereţi, dar eu cred că se murdăresc pe ei de fapt. . ” spune Nicolae Zamfir, student la master în anul I la această facultate.

Ion Dur: “Am sesizat poliţia”

“Este o operaţie de zidificare a personalităţii unui om despre care nu se mai poate scrie pe hârtie şi au început să scrie pe ziduri. A fost sesizată poliţia, dar nu fac nici un fel de plângere chiar dacă era invocat expres numele meu. Trimite clar la o persoană şi nu era un epitet. Mai inteligent era scris cu litere mici, dura, pentru că oricum trimitea la numele meu. Probabil a scris cu majuscule pentru proşti. Zidul o să se refacă” spune Ion Dur.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

Publică

  1. Buzdugane, daca tu ai studiat sau inca mai studiezi la aceasta facultate, inteleg de ce sunt oamenii revoltati. PENTRU CA SCRII PROST!
    Pentru ca tu nu vei fi niciodata in stare sa transmiti o idee precum aceea de pe zidurile scolii. Pentru ca te balacesti in prostia ta incurajata de Dur.
    Iar daca Dur e atat de putin afectat, de ce si-a acoperit numele?
    S-a intrebat el oare daca “huliganul” nu a scris cumva pentru prostimea facultatii, cu scopul de a o destepta, si nicidecum pentru el.

  2. FOARTE TARE, ar trebuie pe toate facultatile din sibiu scrise astfel de mesaje…Universitatea Lucian Blaga este o gluma de prost gust si n-are ce cauta in topul universitatilor din tara (care oricum sunt la pamant toate) – va spune asta un sibian 🙂

    PS: Niculaie Zamfir, ce dracu esti asa pupincurist? :))