Se lucrează în intersecţia dintre străzile Turnului – Faurului. Reabilitarea străzii Turnului a început în 2012, iar în prezent traficul este închis pe porţiunea dintre străzile Valea Mare şi strada Victor Tordoşan. Din 13 aprilie vor începe lucrările şi în intersecţia străzii Turnului cu strada Faurului, pentru aceasta fiind necesară închiderea traficului în această intersecţie. Pentru a permite totuşi accesul riveranilor pe strada Faurului se va circula în dublu sens până în data de 3 mai când lucrările în această intersecţie vor fi finalizate. Traficul va fi închis total şi pe strada Târgul Vinului.

Lucrările la reţele şi carosabil continuă şi pe o serie de alte străzi:

Gazul lucrează în prezent pe străzile Mălinului, Călugăreni şi Andrei Mureşanu şi va începe lucrările la reţele şi pe strada Pinului.


Lucrări la reţelele de apă sau canalizare se execută pe străzile Vasile Cârlova, Aron Pumnu, Luceafărului, în Viile Sibiului, pe strada Negoveanu şi în zona străzii Oţelari.

La carosabil se lucrează pe Calea Poplăcii, Calea Cisnădiei, Maşiniştilor şi Reşiţa, pe strada Lungă, Hipodromului, Muncel, Iezer, Ocnei, Ilie Măcelaru şi George Topârceanu.

Pe Calea Cisnădiei se lucrează şi la iluminatul public, iar DPC reface în aceste zile marcajele trecerilor de pietoni din preajma unităţilor şcolare.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică