video foto ea este sibianca ce se va plimba gratis prin sibiu cu taxi 963 timp de o lună de zile!

Bianca Druță Tecoanță este fericita câștigătoare concursului ”Mergi gratis cu Taxi 963 timp de o lună de zile prin Sibiu”. Intră și tu în cursă pentru următorul premiu!

Ora de Sibiu și Taxi 963, prin APLICATIA GRATUITA Clever Taxi, a premiat primul sibian care va merge gratis timp de o lună de zile cu taxiul în oraș.

În urma extragerii cu ajutorul site-ului www.random.org, Bianca Druta Tecoanta va merge GRATIS CU TAXIUL PRIN SIBIU, timp de o lună de zile!

Astăzi câștigătoarea concursului a venit la sediul redacției pentru a ridica premiul oferit de site-ul nostru și partenerul Taxi 963.

Bianca a venit alături de sora ei să ridice premiu și a fost extrem de fericită pentru că a câștigat concursul.

”Mă bucur foarte tare! Sunt foarte fericită! Nu mi-a venit să cred că eu am câștigat și că voi merge gratis cu taxiul. M-am înscris în concurs cu speranțe, dar nu am crezut că voi fi chiar eu cea care e norocoasă”, ne-a spus Bianca, în momentul în care a realizat că premiul este unul ”pe bune”.bianca 2Premiu picat la fix

Bianca se bucură foarte mult că de azi poate să meargă oriunde în oraș cu Taxi 963 și asta fără să plătească.

Tânăra sibiancă spune că este mai mult decât un cadou perfect.bianca 3

”O să merg la serviciu, o să merg să mă văd cu prietenele mele. Am unde să mă duc! Parcă nu îmi vine să cred! E un vis frumos și voi profita de el din plin. Și soțul meu e la fel de bucuros că am câștigat”, a mai spus Bianca.bianca 4Participă și poți câștiga şi tu!


Bianca spune că se va înscrie și la viitorul concurs organizat de Ora de Sibiu și Taxi 963 Sibiu și va recomanda tuturor prietenilor să intre în cursă. ”Vă dați seama că o să mă înscriu din nou. Și sora mea abia așteaptă să dați drumul la următorul concurs. Deja e geloasă pe mine. Și prietenii vor să participe. E foarte tare concursul și premiul. Ar fi minunat să mai câștig încă odată”, mărturisește câștigătoarea premiului.

YouTube video

O nouă lună, un nou concurs, un nou super premiu!

Dacă ați ratat primul concurs,  nu vă faceți griji! Ora de Sibiu și Taxi 963 lansează încă unul! Premiul? Bineînțeles “Mergi gratis cu Taxi 963 timp de o lună de zile prin Sibiu”!

Când începe concursul? Chiar în zilele următoare! Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.oradesibiu.ro sau pagina noastră de facebook la adresa https://www.facebook.com/oradesibiu si sa descoperi cum intri în cursă ca să câtigi plimbări gratis timp de o lună de zile cu Taxi 963 în Sibiu!bianca 5

Comandă Taxi 963 direct de pe smartphone-ul tău!

Să comanzi un taxi devine din ce în ce mai ușor. Toți avem telefoane mobile, apelăm, spunem adresa, operatoarea ne spune sec “Vă trimit! La revedere!”.  Asteptarea însă poate fi uneori stresantă. Ce ar fi dacă am comanda un TAXI printr-o aplicație?

Acum la Sibiu e mai simplu ca niciodată să comanzi un taxi. Oricine poate descărca APLICATIA GRATUITA Clever Taxi si sa lanseze o comandă din două atingeri. Un TAXI 963 va fi mereu prin preajmă. Ce este insă cel mai fain, e faptul că vei vedea pe telefon cum se indreapta spre tine taxiul si cat mai ai de asteptat. Nu e tare? Intre timp mai faci una-alta, nu stai degeaba la coltul strazi sau in fata blocului.

E nou, e util și e simplu de folosit dar avem și un concurs pentru tine.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică