video accident grav la tălmaciu. un mort şi patru răniţi după ce o mașină a intrat într-un cap de pod

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, într-un accident produs în localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu, după ce şoferul unui autoturism a adormit la volan, iar maşina a intrat într-un cap de pod.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că un accident rutier a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Tălmaciu din judeţul Sibiu.

“Accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan. Şoferul a aţipit, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat într-un cap de pod”, a afirmat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, în urma accidentului, patru persoane au fost rănite, iar pasagerul din stânga spate a murit pe loc.


La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD şi echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, care a scos victimele din maşină.

Cei patru răniţi – trei femei şi un bărbat – au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu, cu multiple fracturi şi politraumatisme.

Trei dintre răniţi au rămas internaţi în Secţia Ortopedie şi unul în Secţia Chirurgie, fiind în stare stabilă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=MLVSYkDKcjk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/MLVSYkDKcjk/maxresdefault.jpg” caption=”Accident cu un mort si 4 raniti pe DN 7, in localitatea Talmaciu, judetul Sibiu”]
Sursa: mediafax.ro sursa video-foto: adevarul.ro

Ultima oră

Comentariul meu

Publică