foto super ofertă la instalații gpl pentru mașini la sibiu! uite cât costă și ce avantaje ai! (video)

albatros 4Tot mai mulţi şoferi sibieni îşi montează pe maşini instalaţii de gaz, chiar şi în cazul unor motoare cu capacitate mare. Acest lucru este motivat în primul rând de faptul că un litru de gaz costă doar 3 lei, aproape jumătate din preţul benzinei.

Anul trecut, numărul românilor care şi-au montat instalaţii de gaz la maşini a fost cu 20% mai mare decât anul precedent, potrivit unui studiu realizat de unul dintre cei mai importanţi producători de instalaţii GPL din România.
În general, şoferii care circulă foarte mult sunt primii care fac conversia la GPL, indiferent de clasa socială din care fac parte.
Motivul principal îl reprezintă dorinţa de a economisi desigur, dar şi siguranţa şi factorii de mediu sunt luaţi în calcul de către unii dintre ei.
În plus în ultima perioadă s-a înregistrat o creştere a numărului de maşini cu motoare puternice care apelează la sisteme GPL, şoferii acestora fiind şi ei interesaţi să reducă din cheltuielile cu carburantul, spun specialiştii în domeniu.
Faptul că și carburanții s-au scumpit extrem de mult în ultimele luni, a făcut ca numărul de solicitări să fie dublu la centrele care montează astfel de instalații.

Cât costă o instalaţie de gaz în Sibiu
În Sibiu vă puteți monta o instalație de GPL la Service Albatros, aflat la intrarea în Cristian, pe DN1, pe partea dreaptă, dinspre Sibiu.buna 2
Locația oferă de ani buni aceste servicii, iar numărul de solicitări este într-o vădită creștere față de anii anteriori.
”Acum montăm în număr dublu ca să nu zic triplu astfel de instalații. Oamenii au înțeles că ele sunt sigure și că economia la carburanți pe care o fac este una extrem de avantajoasă, iar investiția se amortizează în timp scurt”, spune Mihai Teușan, manager la Service Albatros.
Preţurile pentru o instalaţie GPL încep de la 1.499 RON și cresc în funcție de tipul de mașină pe care se montează.

Pe ce mașini se montează
Instalațiile se montează numai pe mașini care au motoare pe benzină. Instalațiile de gaz se pot monta pe autoturisme cu motoare EURO 2, 3, 4, 5 și non-euro.buna1
Acestea primesc din partea Service Albatros o garanție de 24 de luni precum și posibilitatea de post-garanție.
Instalaţiile GPL autorizate şi montate corect nu sunt deloc mai periculoase decât rezervoarele de carburant normale.
Apoi un mare avantaj este costul mult mai mic în cazul gazului, față ce cel al carburanțior. Dacă litrul de benzină sau motorină trece de 6,3 lei, gazul lichefiat se vinde cu circa 3 lei/litru.masini gpl (3) Avantaje şi dezavantaje ale montării unei instalaţii GPL
Este foarte important ca, după montajul instalaţiei, utilizatorul să se prezinte la RAR cu talonul maşinii şi cu certificatul de conformitate al instalaţiei pentru înscrierea sistemului în cartea maşinii.
De asemenea, acesta trebuie să meargă cu autoturismul pentru revizia GPL, o dată la 6 luni sau după ce a parcurs 1.500 km.
La o masina pe benzina, cu un consum mediu de 7,5 litri pe suta de kilometri, arata ca soferul ajunge sa faca o economie de 22 de lei, dupa ce este trecuta pe GPL.
Apoi un mare avantaj este costul mult mai mic în cazul gazului, față ce cel al carburanțior. Dacă litrul de benzină sau motorină trece de 6,3 lei, gazul lichefiat se vinde cu circa 3 lei/litru.albatros 2
Astfel, banii cheltuiti pe un drum de la Bucuresti la Arad va ajung sa va si intoarceti.
Există şi unele dezavantaje ale montării instalaţiilor: unul ar fi acela că se poate pierde o parte din spaţiul din portbagaj. Pentru rezolvarea acestei probleme au fost introduse rezervoarele toroidale care se montează în locul roţii de rezervă.

Unde putem să montăm instalații GPL în Sibiu
Cel mai căutat centru din Sibiu pentru montarea unei instalații GPL este cel de la Service Albatros, la intrarea în localitatea Cristian, pe dreapta pe DN1, sensul înspre Sebeș.
În Sibiu vă puteți monta o instalație GPL la Service ALBATROS, pe DN1,la intrarea în Cristian dinspre oraș, pe partea dreaptă. Informații puteți obține și la numărul de telefon 0746.800.282 si pe albatrossibiu.ro

 Siguranță maximă
Constructorii mai afirma ca aceste rezervoare de GPL sunt de pana la 20 de ori mai rezistente la strapungeri comparativ cu cele pentru carburantii clasici.albatros 1
Astfel recipientele dispun de un dispozitiv care nu permite umplerea lor peste capacitatea de 80%, pentru a permite dilatarea gazului in situatia unor temperaturi ridicate. In plus, in cazul unui eveniment rutier riscul de explozie este minim deoarece rezervorul GPL montat pe autoturism beneficiaza de sistem electric de inchidere a gazului in trei puncte.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=jDp6lEA8ETs” splash=”https://i.ytimg.com/vi/jDp6lEA8ETs/sddefault.jpg” caption=”English version – Lovato Gas LPG systems for vehicles installation training”]

Ultima oră

Comentariul meu