schimbări la vârf în polisano grup. octavian iacob este noul director general, iar andreea pârvu este nou cfo!

Prin decizia Av. Dr. Remus Borza, Presedintele grupului de firme Polisano, domnul Octavian Iacob a fost numit cu 1 septembrie 2014 Director General al distribuitorului de medicamente Polisano. Cu aceeasi data, doamna Andreea Pîrvu, a fost numita CFO (Chief Financial Officer).

 

Domnul Octavian Iacob are o experinta de peste 14 ani in distributie, din care 7 ani in distributia de medicamente. In perioada 1999-2000 a detinut pozitia de Marketing Manager in cadrul American Home Products Group, pentru ca in perioada 2000-2002 sa detina aceeasi pozitie la BASF Romania, iar din 2002 pana in 2007 sa detina pozitia de Marketing & Business Development Head in cadrul Syngenta Agro Romania, cel mai mare producator de pesticide din lume. Din 2007 a intrat in industria farmaceutica unde a detinut pozitia de Director Executiv si Administrator al Farmexpert, cel de-al doilea mare distribuitor de medicamente din Romania, pana in 2011. In perioada 2011-2013 a detinut aceeasi pozitie in cadrul altui distribuitor de medicamente, ADM Farm. Domnul Octavian Iacob detine certificari internationale ale unor institutii de prestigiu precum INSEAD si OUBS-UK.

 

Doamna Andreea Pîrvu este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea afaceri internationale, absolvind in 2007 ca sefa de promotie MBA-ul romano-canadian al Universitatii Ottawa in dubla specializare marketing si finante. In ultimii 7 ani de zile a detinut pozitia de Director la ADVENT International, cel mai mare fond de investitii de capital din Romania, gestionand un buget de investitii de peste 1 miliard de euro si proiecte de finantare, dezvoltare si eficientizare pentru reteaua de clinici Regina Maria, pentru Labormed Pharma sau liderul pietei de vopseluri, Deutek.

 

In urma cu o saptamana conducerea operationala a firmelor din grupul Polisano a fost preluata de avocatul Remus Borza, apropiat doctorului Ilie Vonica, fondatorul grupului. Grupul de firme Polisano, cu activitati in productia si distributia de medicamente, servicii medicale integrate prestate prin intermediul retelei proprii de clinici si spitale, a avut in anul 2013 o cifra de afaceri de peste 400 de milioane euro, numarand 2000 de salariati.

 

Ultima oră

Comentariul meu