sibiul are singurul restaurant din românia unde bicicliștii primesc reducere 10 % la nota de plată

Pe langa beneficiile pe care le are asupra sanatatii, in Sibiu o plimbare cu bicicleta iti poate si o reducere de 10 la sută la o masa la restaurant.

 

In Piata Mica si afla Kulinarium, primul local din oras care acorda o reducere de 10 % clientilor care vin pe doua roti la restaurant.

“Facem asta ca să sprijinim acțiunea care a început încă din anii 2000 la Sibiu, chiar și acțiunea autorităților locale de creare a pistelor de biciclete, am zis că ar fi inedit să atragem partea activă a locuitorilor din Sibiu, a celor care vin cu bicicleta. Sunt diverse cluburi pentru bicicliști în Sibiu. Oferta noastră este o acțiune mai mult pentru localnicii care merg cu bicicleta”, a declarat luni, pentru AGERPRES, administratorul restaurantului Kulinarium.

Încă de la intrarea în restaurant, o tablă cu un biciclist desenat pe ea, anunță: “Dacă vii cu bicicleta, ai 10 % reducere”.

La o lună de la lansarea ofertei, în fiecare zi, la acest restaurant din Sibiu sunt parcate cel puțin câteva biciclete, iar proprietarii lor stau relaxați la mese, bucurându-se de o atmosferă liniștită și reducerea de zece procente acordată de local. Bicicliștii sibieni dar și turiștii care închiriază biciclete se bucură de reducerea notei de plată, dar și de faptul că aici au unde să își lase în siguranță bicicletele.

În timp ce alte câteva localuri din Sibiu oferă doar parcare pentru biciclete, la Kulinarium ai reducere 10 % pentru cele două roți. Un alt pub din Sibiu folosește bicicleta pe post de reclamă. La Bicicleta French Pub din Sibiu, pe peretele de la intrare, stau atârnate trei biciclete, vopsite în culorile acestui local, însă aici nu se oferă reduceri pentru bicicliști.

În municipiul Sibiu a crescut simțitor numărul bicicliștilor, imediat după ce Primăria a mărit suprafața pistelor pentru aceștia. Astfel, acum există în municipiul Sibiu peste 71 de kilometri de piste de biciclete, cele mai circulate fiind cele din Parcul Sub Arini situat în Pădurea Dumbrava.

 

Sursa: agerpres.ro

Ultima oră

Comentariul meu