accident mortal în dealul dăii la ieșire din sibiu. două persoane au murit, iar alta este grav rănită

Grav accident de circulație pe Drumul Județean 106 la ieșirea din Sibiu pe Dealul Dăii. Două persoane au decedat, iar o a treia este grav rănită, după ce mașina în care erau a lovit un cap de pod. Mașina se afla într-o coloană de alai de nuntă.

Accidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 11.45. Un autoturism în care se aflau trei persoane a lovit un cap de pod.

Impactul a fost așa de puternic încât toți cei trei pasageri aflați în mașină au rămas încarcerați.

”Un echipaj de descarcerare actioneaza pentru extragerea a doua victime ramase incarcerate in urma unui accident rutier petrecut pe raza localitatii Dealu Daii.  A treia victima a accidentului, aflata in afara autoturismului  a fost preluata de un  echipaj SAJ”, spun cei de la ISU Sibiu.

 CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA TRAGICUL ACCIDENT!

Două persoane au murit
Din informațiile oferite de IPJ Sibiu, doi din cei trei răniți au decedat în urma acestui grav accident rutier.
Se pare ca in auto erau 3 barbati. Șoferul si pasagerul din dreapta față au decedat, iar cel din spate este grav rănit și a fost dus la Spitalul Județean Sibiu. Cei trei pasageri au vârste cuprinse intre 47 si 60 de ani”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

VEZI ȘI: FOTO Mesaje emoționate de la Junii Sibiului după decesul acordeonistului Câlțea Frerenctz și rănirea saxofonistului Mircea Busuioc

Trafic blocat complet

Pe drumul care leagă Sibiul de Agnita, pe Valea Hârtibaciului traficul a fost complet blocat de producerea acestui accident.

”Traficul este total blocat. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului”, mai spune Elena Welter, de la IPJ Sibiu.

VEZI AICI VIDEO DE LA ACCIDENT ȘI CINE SUNT MUZICANȚII DE LA JUNII SIBIULUI!

Ultima oră

Comentariul meu