live video - super concertul de deschidere de la festivalul internațional al artei lirice sibiu 2014

Ora de Sibiu va transmite în direct miercuri 10 septembrie, de la ora 19.00 concertul “OperFado” de la Sala Thalia, în sistem live-video. Concertul deschide ediția din acest an a Festivalului Internațional al Artei Lirice.

 

Festivalul Internaţional al Artei Lirice, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu are ca scop promovarea Municipiului Sibiu ca centru muzical european pentru cultivarea si promovarea artei lirice în rândul publicului larg şi mai ales în rândul tinerilor.

Festivalul va începe miercuri 10 septembrie 2014 cu un spectacol de fado ce îi are ca invitaţi pe soprana Elena Moşuc şi cântăreţul de fado Gonçalo Salgueiro (Portugalia) alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea.

Preţul unui bilet pentru acest spectacol costă 30 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Programul festivalului mai cuprinde spectacole de operă, operetă, operă pentru copii, recitaluri de lieduri şi gale de operă – realizate în colaborare cu instituţii muzicale din Romania şi străinătate, artişti lirici, dirijori, solişti invitaţi.

Festivalului Internaţional al Artei Lirice se încheie în data de 28 septembrie cu Gala Laureaților a concursului internațional de canto ”VOX ARTIS”.

VEZI LIVE VIDEO CONCERTUL DE DESCHIDERE ÎN FEREASTRA VIDEO DE MAI JOS – MIERCURI – ORA 19.00

Ultima oră

Comentariul meu