toamnă agitată la crucea roșie: tabere, donații, bazare și cursuri
Ultima ediție a Bazarului Caritabil al Crucii Roșii a strans fonduri pentur programele umanitare derulate de organizatie.

Cei mai activi voluntari ai Crucii Roșii se instruiesc la Rusciori pentru acordarea primului ajutor de bază precum și pentru a face parte din Detașamentul de Intervenție în Caz de Dezastre.  Tabără Crucii Roșii are loc între 9 – 14 septembrie și la ea participă 15 dintre cei mai activi voluntari ai Crucii Roșii Sibiu.

Toamna a debutat la Crucea Roșie Sibiu cu distribuirea a 30 de pungi cu alimente, prin programul Banca de Alimente, din donații în coșurile amplasate la ieșirea din hypermarketurile sibiene. În același timp, ultima ediție a Bazarului Caritabil al Crucii Roșii a strans fonduri pentru programele umanitare derulate de organizatie, potrivit Ralucăi Morar, Director Crucea Rosie Romana, Filiala Sibiu

Până la sfârșitul lunii septembrie, tot la Crucea Roșie se mai realizează înscrieri la cursul de îngrijitori bătrâni la domiciliu, urmând ca la finalul acestui curs, absolvenții să primească două diplome, ambele recunoscute la nivel internațional – o diplomă eliberată de Ministerul Muncii și una eliberată de Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu