video de cinci stele: războinicul sibiului îl provoacă pe nelson mondialu la ”un mma”!

Un sibian auto intitulat ”Războinicul Sibiului” l-a provocat public pe interlopul Nelson Mondialu din Cluj Napoca la o luptă ”parte în parte”. Războinicul Sibiului a postat provocarea sa pe internet.

Războinicul Sibiului a lansat două provocări ca să fie sigur că Nelson Mondialu va recepționa mesajul său. ”Te provoc la un MMA”, spune Războinicul Sibiului în timp ce se antrenează cu o halteră.  Rămâne de văzut dacă Nelson Mondialu va răspunde provocării lansate sau nu îl va băga în seamă pe Războinicul Sibiului.

Cine este Nelson Mondialu

Pop Nelson Simone din Cluj, pe numele sau real, a strans un numar impresionant de fani dupa ce a inceput sa publice diverse filmulete haioase in care el este personaj principal. De la diverse scenarii in care apare ca un copil mic nemancat, cavaler medieval sau critic literar, filmele lui Nelson starnesc rasul tuturor! De fiecare data, clujeanul etaleaza un numar impresionant de bancnote de 500 de euro sau sticle de parfumuri pentru a poza intr-un bogatas excentric. Asa i s-a dus faima de interlop.

Totusi, Nelson nu e certat cu legea… Ce-i drept, din cand in cand el mai povesteste intamplari haioase din trecutul sau infractional din Italia. Nelson fura de prin magazine si era prins mai mereu. Insa acestea nu sunt povestile unui interlop autentic
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Pyxbu0uKonk”]
Nelson Mondialu a ajuns vedeta peste noapte dupa  ce a postat pe internet o multime de poze, care de care mai haioase. Barbatul s-a fotografiat “tapetat” cu bani, s-a laudat cu bijuteriile, cu casa sau cu aparatura electrocasnica, ba chiar si cu sotia. A facut poze cu toate aceste lucruri pentru a arata cat de potent financiar este, iar, in scurt timp, a ajuns sa aiba fani care sa il imite.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UENXQaJritU”]

Ultima oră

Comentariul meu