video emoționant în memoria artistului decedat de la junii sibiului, postat chiar de colegii săi

Cei de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului au publicat pe pagina de FB un video cu colaj de poze în care apare acordeonistul Câlțea Ferencz, alături de colegii săi în diferite ipostaze.

 

Pe un fundal sonor emoționant sunt prezentate mai multe fotografii cu artistul sibian care va fi înmormântat miercuri.

Imaginile video sunt însoțite de mesajul ” Dumnezeu să te ierte și să te odihnească!! Feri, te vom păstra mereu în sufletele noastre!!”.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA TRAGICUL ACCIDENT!

Câlțea Ferencz va fi condus pe ultimul drum de către foștii colegi de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, miercuri la ora 12.00.

VEZI AICI VIDEO DE LA ACCIDENT ȘI CINE SUNT MUZICANȚII DE LA JUNII SIBIULUI!

”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Câlțea Ferencz, un om cu un caracter deosebit, un suflet și o bunătate de nedescris. Te vom veghea alături de familie la capela Bisericii “Pogorârea Sfântului Duh” din Valea Aurie și te vom conduce pe ultimul drum miercuri la ora 12:00. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească!! Te vom păstra mereu în sufletele noastre!! Condoleanțe familiei!”, se arată într-un alt mesaj postat pe pagina de FB a celor de la Junii Sibiului.

Câlțea Ferencz a decedat duminică la prânz într-un grav accident auto ce a avut loc pe Dealul Dăii, pe DJ 106.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. un om minunat!un om care trebuia sa cante ani buni de aici incolo!D-ZEU A VRUT SA-I CANTE LUI! am cantat cu el la karaoke(in Strand(la Nicol),cu Vali(“fratele meu”)).O sa ne aducem aminte de FERI, INTOTDEAUNA cand vom canta aceasta piesa(La Carciuma din cartier(Dinica)).Odata cu el,pierdem si o parte din muzica buna!,dar mai ales prietenul care ne facea sa uitam ca avem probleme ,mai mici sau mai mari!EL FACEA OAMENII FERICITI!!Asa ca EL ne asteapta,pe toti,pe rand,sa ne cante,acolo unde ne dorim dar unde nu meritam!Eu unul(dar si prietenii mei),o sa ne amintim de FERI, ca de un COPIL FRUMOS!Un om care ma facut sa plang,sa rad,dar mai ales acum,sa ma intreb ,de ce TRECEM pe acest pamant!D-zeu sa-l odihneasca,iar de acolo sa ne cante!(nu mai am cuvinte)