vrei un weekend muzical? stai aproape de festivalul sibiu - capitala muzicală 2014 - vezi ce program va fiSibiul va fi in weekend capitala muzicala a Romaniei, cel putin pentru elevi din 29 de judete, care vor concura la sectiunile de muzica usoara, folk, muzica populara si muzica clasica instrumentala.

“Asociaţia „Positive Life” în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Independenţa”,  sub patronajul Inspectorului Şcolar General prof. dr. Ștefan Firu, organizează în perioada  12 – 14 septembrie 2014 a II-a ediție a festivalului național de interpretare ”Sibiu – Capitala Muzicală”. Acesta face parte din Programul Educaţional Internaţional ”Live  positive life – Viaţa la pozitiv” și va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu.

Participă peste 180 de participanţi din 29 judeţe din ţară. Aceștia vor concura vineri, 12 septembrie, de la ora 15.00, la secțiunile Muzică Folk și Muzică Populară. Sambata, 13 septembrie, de  la ora 10.00, în Aula Liceului de Artă Sibiu va avea loc concursul de Muzică Clasică Instrumentală, iar de la orele 15.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu va avea loc Concursul de Muzică Ușoară. Vom reveni cu amanunte.

Ultima oră

Comentariul meu