și-a filmat propria moarte - mama motoclistului a decis să difuzeze totul - vezi de ce

Durerea unei mame care își pierde fiul într-un accident de motocicletă, nu poate fi exprimată în cuvinte. Dimineață și-a văzut copilul vesel, plin de viață, s-au despărțit cu o îmbrățișase , iar seara a aflat că a murit. David, un tânăr din Marea Britanie, era pasionat de motoare și îi plăcea să filmeze plimbările lui cu motorul, cu o cameră montată pe cască. Ultimele lui clipe de viață și tragicul accident au fost înregistrate de această cameră.

După ce au văzut filmare, polițiștii au tras concluzia că vinovatul pentru accident este chiar tânărul care și-a pierdut viața, care mergea cu 160 de kilometri pe oră în momentul impactului, ceea ce nu i-a permis să vadă indicatorul care avertiza că se apropie o intersecție.

CITEȘTE CUM A MURIT O TÂNĂRĂ MOTOCICLISTĂ LA BRATEIU

Familia tânărului a văzut imaginile tragice și a simțit că trebuie să îl facă public pentru a preveni alte drame pe șosele. Astfel, ultimele clipe de viață ale unui tânăr motociclist pot fi văzute în fimulețul de mai jos, menit să-i trezească pe cei care își riscă viața circulând cu viteze mari pe șosele, îndiferent în ce parte a lumii.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=izMYC8_tp18″]

Ultima oră

Comentariul meu