galerie foto prezență record la urne în sibiu. oamenii au ieșit masiv la vot!

Reporterii Ora de Sibiu au vizitat aleatoriu patru secții de votare din municipiul Sibiu, în această seară. În toate secțiile, la ora 16.00 prezența la vot era de peste 40 la sută. La nivel de județ prezența a fost de peste 38 la sută, respectiv cu 6 la sută mai mult decât acum cinci ani.

Datele comunicate de Biroul Electoral Central în privința prezenței la vot la alegerile prezidențiale de astăzi, au scos în evidență că sibienii au ieșit în număr mare să voteze.
Dacă la nivel de județ prezența la vot a fost de peste 38 la sută, în schimb în reședința de județ procentul este de peste 40 la sută.
Reporterii Ora de Sibiu au vizitat patru secții de votare din zona Calea Dumbrăvii, Calea Cisnădiei, Bulevardul Mihai Viteazu și Cedonia.

IMPORTANT: Exit poll ora 13.00: Sondaje PDL, PNL și PSD – Ponta e în frunte, Iohannis ține aproape

CITIȚI ȘI: Prezenţa la vot la ora 16.00: Sibiul e pe LOCUL 2 pe ţară! Iată cifrele!

În toate cele patru secții prezența la urne a fost cuprinsă între 40 și 46 la sută. De asemenea s-au înregistrat foarte multe voturi și pe listele suplimentare.


”Am avut aproape 100 de votanți pe liste suplimentare”, ne-a spus președinta uneia dintre cele patru secții de votare de la Școala Mihai Eminescu, de pe Calea Cisnădiei.

Înghesuială și răbdare la secții
Mulți dintre locuitorii municipiului Sibiu au ieșit în această seară să voteze. La toate secțiile vizitate, erau cel puțin 6-10 persoane care așteptau civilizat la coadă ca să voteze.
”Nu mă deranjează că stau la coadă. Am venit și cu fiul meu și așteptăm să votăm. Avem un motiv în plus să ieșim la vot, noi sibienii. Dar chiar și așa oamenii trebuie să iasă la vot. Numai așa putem să mai schimbăm ceva în țară și acum avem o oportunitate excelentă”, a spus Adrian Secrieru, de meserie inginer și care locuiește pe Calea Cisnădiei.
”Am lucrat astăzi și acum în drum spre casă am venit să votez. Toți colegii de la muncă au mers să voteze”, a spus și Lucian Soare, un tânăr care lucrează la o firmă din Zona Industrială Vest.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO Iohannis emoționat în momentul votului. Ce-a spus primarul la ieșirea de la urne

Ora de Sibiu va transmite în direct de la sediile ACL Sibiu și PSD Sibiu, momentul anunțării exit-poll-urilor oficiale de la ora 21.00 precum și reacții de la cele două formațiuni politice, cu începere de la ora 20.45.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică