video foto ioan cindrea a mers să dea un ”vot pentru un președinte care să unească românii”

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a votat în această dimineață la ora 9:00, la sectia nr.26 de la Grupul Școlar ”H.Coanda” Sibiu.

Ioan Cindrea a declaran la ieșirea de la urne: ”Am votat pentru mai bine, pentru că avem nevoie de un președinte care să unească toate energiile pozitive ale românilor!”

Președintele social-democraților din județul Sibiu a făcut și câteva aprecieri legate de această campanie: ”E deosebită față de celelalte campanii, cel puțin la Sibiu, dar a fost o campanie civilizată. A fost civilizată, cel puțin din punctul nostru de vedere și o vom continua la fel și pentru turul al doilea. În ceea ce privește prezența la vot, cred că vor fi cel puțin 10 procente mai mult față de ce a fost la europarlamentare, de exemplu. Totdeauna interesul pentru președinte este mare și sper ca românii și sibienii să iasă la vot. Celor care merg să voteze doar în turul al doilea, le spun că greșesc. Trebuie să fie constanți, să voteze, nu să aștepte ca altcineva să aleagă pentru ei. Să voteze candidatul în care cred cel mai mult.”


Președintele PSD Sibiu Ioan Cindrea se află astăzi la sediul organizației județene, dar merge și în județ ca să se asigure că procesul de vot se desfășoară normal, fără influențe.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=46Cd1ffSQvc”]
În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale este de 376.750, fiind amenajate 370 de secţii de votare.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=pGPz6k3UHDo”]

VEZI ȘI: VIDEO SI GALERIE FOTO Iohannis a votat cu emoție și le-a transmis gânduri bune românilor

Ultima oră

Comentariul meu

Publică