spitalul polisano din sibiu are un nou director general

Președintele grupului de firme Polisano a anunțat oficial că Celestin Constantin a fost numit incepand cu data de 03 Noiembrie 2014, Director General al Spitalului European Polisano din Sibiu.

Domnul Constantin a absolvit ASE Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori in 1996, este Auditor, Expert Contabil, absolvent al unui masterat in Management si al unui MBA in domeniul financiar-contabil, iar din 2013 este doctor in economie.
In perioada 1997-1998 a lucrat la Directia de Sanatate publica a municipiului Bucuresti, in perioada 1999 – martie 2003 a fost Seful Serviciului Buget-Financiar la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti, iar in perioada 2003-2011 a fost Director Financiar Contabil, Director Administrativ si Sef Serviciu Achizitii la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca – Bucuresti. In perioada 2011-2013 a fost Manager General al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon din Bucuresti.
Deschis in anul 2013, Spitalul European Polisano din Sibiu este cea mai recenta si moderna investitie in domeniul medical din Romania, realizata la 10 ani de zile de la deschiderea primului spital privat din Romania, proprietatea Grupului Polisano si la 20 de ani de la deschiderea primei clinici private din Romania, fondata de doctorul Ilie Vonica. Investitia in Spitalul European Polisano se ridica la 25 de milioane de euro. Spitalul raspunde intregii patologii medicale acoperind 35 de specialitati din care exemplificam chirurgia cardiovasculara, neurochirurgia, O.R.L., ortopedia, medicina interna, chirurgia plastica, radiologia etc. In cadrul noului spital functioneaza 8 sali de operatii, singura maternitate privata din Romania acreditata de Ministerul Sanatatii si cel mai modern centru de radioterapie din sud-estul Europei, o alta investitie a grupului, de 4 milioane de euro.
Grupul de firme Polisano, cu activitati in productia si distributia de medicamente, servicii medicale integrate prestate prin intermediul retelei proprii de clinici si spitale, a avut in anul 2013 o cifra de afaceri de peste 400 de milioane euro, numarand 2000 de salariati.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică