accident grav pe valea oltului. un șofer a adormit la volan

Un tânăr a adormit la volan, iar autoturismul pe care îl conducea a ajuns pe contrasens și s-a tamponat violent cu o autoutilitară. Traficul în zonă a fost afectat timp de aproape o oră și jumătate între 6.30 și 8.00.

În cursul diminetii de azi în jurul orelor 6:20, pe DN7 pe raza  localitatii Boita,  a avut loc un accident rutier in urma caruia un barbat in varsta de 23 ani a ramas incarcerat.
”Un echipaj de descarcerare s-a deplasat imediat la fata locului si a extras victima din autoturism. Aceasta a fost preluata de un echipaj SMURD, care i-a acordat victimei ingrijiri medicale la fata locului si a transportat-o la UPU Sibiu. ISU Sibiu”, spun cei de la ISU Sibiu.

A ațipit la volan
Cei de la IPJ Sibiu au declarat că din primele cercetări s-a constatat că cel mai probabil conducătorul auto care se face vinovat de producerea acestui accident a adormit. ”Se pare că acesta a adormit la volan si a intrat pe contrasens intr-o autoutilitara de 7,5 t. În urma accidentului soferul vinovat a fost grav rănit”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.
Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate aproape 90 de minunte.


foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu

Publică