video foto spectaculos: sibiu, orașul luminilor - vezi deschiderea sibiu light&more!

Cel mai așteptat eveniment al lunii, Sibiu Lights and More 2014,  a început luni seară. Zeci de mii de luminițe îmbracă strada Nicolae Bălcescu din centrul istoric al Sibiului într-un aer mai mult decât magic!sibiu lights - tunelul de leduri de la sibiu (37)

Structurile luminoase cu leduri multicolore au fost montate timp de 10 zile, pe strada Nicolae Bălcescu cu multă migală de către artiștii italieni. Construcțiile luminoase, cu înălțimea de 21 de metri și lățimea de 20 metri, vor transfora centrul Sibiului intr-un loc de poveste, unic în România.

Cele peste 80  mii de luminițe au fost aprinse simultan la orele 18:00. Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a fost prezent la deschiderea oficială a Sibiu Lights&More, ediția a doua, pentru a apăsa butonul care va aprinde luminițele.


Imediat după deschiderea oficială, trupa DOMINO, a concertat pe scena Sibiu Ligths&More 2014, amplasată în zona fântânii arteziene de pe Bulevardul Bălcescu, vis-a-vis de cafeneaua La Etaj.

La orele 19:00, a urmat un impresionant foc de artificii, la Cazarma 90, iar apoi toată lumea s-a întors în zona scenei pentru a o întâlnire cu Moș Crăciun și spiridușii lui, care au venit pregătiți cu daruri pentru cei mici.
VIDEO DE PE CAMERA MOBILĂ CU FOCUL DE ARTIFICII!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=v_0b_aJyNgo”]
VIDEO TUR AL TUNELULUI DE LUMINI!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=CwxKFYxjPwc”]
VEDEȚI ÎNREGISTRAREA DESCHIDERII SIBIU LIGHTS&MORE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Ultima oră

Comentariul meu

Publică