Trei reprezentaţii pentru ”Spărgătorul de Nuci” la Teatrul de Balet din Sibiu

0 284

Teatrul de Balet Sibiu prezintă în această săptămână spectacolul de balet clasic «Spărgătorul de nuci», unul dintre cele mai îndrăgite, mai ales de către copii, spectacole de balet clasic ale iernii. Spargatorul_de_nuci_TBS_fotoOvidiuMatiu

Spectacolul va avea trei reprezentaţii, dintre care una la matineu, pentru copii, după cum urmează: vineri, 19 decembrie 2014, de la ora 12:00 balerinii TBS vor pune în scenă o variantă mai scurtă a spectacolului, adaptată pe înţelesul celor mici, iar sâmbătă 20 decembrie 2014 şi duminică 21 decembrie 2014 vor avea loc două reprezentaţii de seară, de la ora 19:00.
Spectacolele vor avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu. Cele trei reprezentaţii ale spectacolului «Spărgătorul de nuci» din această săptămână sunt ultimele spectacole de balet pe care Teatrul de Balet Sibiu le prezintă în anul 2014.

21 de reprezentaţii de balet clasic sau contemporan în 2015
Pentru anul 2015, Teatrul de Balet Sibiu va avea un program bogat în evenimente. Baletul sibian va prezenta anul viitor cinci spectacole în premieră, dintre care două premiere vor fi de dans contemporan. Pe tot parcursul anului în programul teatrului se vor regăsi douăzeci şi unu de spectacole. Programul pentru perioada ianuarie – aprilie este postat pe pagina oficială de facebook a teatrului : https://www.facebook.com/TeatruldeBaletSibiu/events şi cuprinde titluri precum: «Lacul Lebedelor», «Frumoasa din pădurea adormită», «Impetus», «Nota, vă rog !», «Don Quijote», «Giselle».
Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Parcul Tineretului nr. 1, de luni până joi în intervalul orar 8:00 – 16:00, respectiv vinerea în intervalul 8:00 – 13:30 şi secretariatul sălii de spectacol, Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, strada Emil Cioran, nr. 1A, intrarea B (vis-à-vis de Hotel Ramada / Cercul Militar), etajul 1, de luni până vineri în intervalul orar 10:30 – 15:30. Costul unui bilet este de zece lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de cincizeci la sută reducere. Spectacolele Teatrului de Balet Sibiu au loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.