atac armat : un român a fost impuscat la madrid / autorii sunt români

Un roman în vârstă de 39 de ani, a fost impuscat astăzi in Madrid, Spania, în urma unei discuții aprinse cu alți români. Barbatul se afl[ in stare grava, scrie romanul.eu.roman impuscat

[contextly_sidebar id=”D3BmHVSpw6ZYnM9xHAZIeHK4a4cExhVi”]Altercatia s-a produs în cartierul San Fermin – Orcasur (Usera), după cum scrie ABC pe pagina web, în zona Caja Mágica.

Românul a primit două gloanțe în piciorul drept și în zona înghinală și după ce agresorii au fugit, un vecin a sunat la 112 și a alertat serviciile de urgență.


Medicii de la serviciul madrilen de urgență SAMUR i-au acordat prima asistență romanului impuscat, acesta fiind transportat în stare gravă la Spitalul 12 octombrie din Madrid. Din ultimele informații, românul se află în stare gravă, dar stabilă și va supraviețui.

Victima atacului le-a spus agenților, sosiți la fața locului, că a avut o discuție cu mai multe persoane și că la un moment dat una dintre acestea a scos o armă și a tras. Poliția încearcă să-i identifice pe agresori și să afle care au fost cauzele atacului, produs în plină stradă, la ora locală 10, in Romania 11.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică