start pentru obor fest 2015 - cel mai mare parc de distracții din transilvania (video)

afis obor festEvenimentul organizat în târgul Obor, va ține 11 zile, timp în care numai puțin de 13 artiști vor concerta pe scena de aici. Vizitatorii vor avea la dispoziție 25 de “tiribombe” și multe alte posibilități de distracție pe o suprafață totală de peste 20.000 de metri pătrați.

După succesul din 2014 când Obor Fest a reușit în premieră să atragă 30.000 de oameni într-o locație nouă la ieșire din oraș, ediția din 2015  va avea loc în perioada 2-12 iulie anunțând 11 zile de distracție, adrenalină și voie bună.
La Obor Fest vor fi prezente atât trupe de muzică ușoară precum Băieții, Maxim, Ackent, Lidia Buble, Alina Eremia și What’s Up cât și artiști de muzică populară precum Nicoleta Iancu, Diana Gribincea, Sebastian Stan, Camelia și Traian Stoiță, Nineta Popa și Nicu Novac.
Organizatorii se așteaptă la un numar de 60.000 de vizitatori în cele 11 zile de eveniment.
La ediția de anul acesta vom avea utilaje de parc de distracții care nu au mai fost in România.Pentru prima dată în Sibiu vom avea Cinema 7D, tunelul groazei și multe alte noutăți  și surprize.
Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest  jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri concursuri și locuri de joacă pentru copii, concerte de muzică modernă, iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.
Adolescenții sunt de asemenea un public țintă pentru Obor Fest , majoritatea artiștilor de muzica ușoară fiind stabiliți în funcție de solicitările acestora de pe facebook.
Copiii vor avea parte de activități educative de informare susținute de Serviciul de Ambulanța Sibiu și Inspectoratul Județean de Poliție.
Obor Fest este un eveniment pe buzunarul tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul ca toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru ca vizitatorii de toate categoriile sociale și de vârstă să își permită să se distreze și să se simtă bine.
Urmăriți mai jos un rezumat al ediței de anul trecut.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=2rVo1gnOEMc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/2rVo1gnOEMc/hqdefault.jpg” caption=”Obor Fest 2014″]


Ultima oră

Comentariul meu

Publică