pedofil austriac găsit mort în arestul ipj sibiu. s-a sinucis cu un prosop!

ipj sibiuUn cetățean de origine austriacă și domiciliat în orașul sibian Agnita, care a fost reținut de către polițiștii sibieni la începutul lunii iulie pentru că a violat două fetițe de 9 și 11 ani, a fost găsit mort în arestul IPJ în dimineața zilei de 3 septembrie. Acesta s-a autostrangulat cu ajutorul unui prosop.

Caz neobișnuit petrecut în arestul IPJ Sibiu. Un cetățean austriac aflat aici încarcerat și care era acuzat că a violat două fetițe în vârstă de 9 și 11 ani, și-a pus capăt zilelor în noaptea de 2 spre 3 septembrie. Bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost găsit fără suflare în dimineața zilei de 3 septembrie, în jurul orei 6.00, cu ocazia apelului făcut de polițiștii care erau de gardă. Aceștia au obervat că austriacul nu răspunde și când au intrat în celulă l-au găsit strangulat cu bucăți dintr-un prosop. Interesant este faptul că austriacul ceruse cu câteva zile înainte să stea singur în celulă. El a fost găsit culcat pe spate cu un prosop în jurul gâtului. Se pare că a prins prosopul de marginea patului și s-a autostrangulat până a murit.
”Cetățeanul fusese trimis în judecată pentru infracțiunea de viol a două fete de 9 și respectiv 11 ani. Se afla la centrul de retinere si arestare preventiva la IPJ Sibiu. In 3 septembrie a fost anunțat parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu că a fost găsit decedat. S-a făcut cercetare la fața locului. Este vorba de o formă atipică de sinucidere”, a explicat Adriana Șandru, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Polițiști cercetați pentru neglijență în serviciu
Agenții de poliție care au lucrat la centrul de retinere si arestare preventiva al IPJ Sibiu, în noaptea în care cetățeanul austriac s-a sinucis sunt cercetați acum de parchet. S-a înregistrat un dosar privind imprejurările în care s-a produs sinuciderea pentru a se stabili dacă este vorba de neglijență în serviciu în sarcina polițiștilor care îl păzeau”, a mai spus Șandru pentru Ora de Sibiu.


VEZI ȘI: Austriac reținut la Agnita pentru că a VIOLAT două fetițe

Reținut în 8 iulie
În data de 8 iulie, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale a bărbatului de 63 de ani, cetăţean străin, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi act sexual cu un minor. În fapt, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul anilor 2014 – 2015, suspectul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două fete minore, în vârstă de 9 şi 11 ani.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică