siemens investește 5 milioane de euro într-un proiect nou la sibiu. dpd, bagă și ei 3 milioane euro!

siemensBelgienii de la Warehouses DePauw construiesc în această perioadă la Sibiu, două proiecte a căror valoare se ridică la peste 8 milioane de euro. Este vorba de două unități pentru Siemens și pentru firma de curierat internațional DPD.

La Sibiu, WDP construieşte noi unităţi pentru Siemens şi DPD. Pentru cei de la Siemens, compania construieşte un depozit logistic cu o suprafaţă de aproximativ 8.000 de mp, iar contractul este semnat pentru o perioadă de zece ani. Finalizarea depozitului este programată pentru cel de-al doilea trimestru din 2016, iar investiţia necesară este de cinci milioane de euro, anunta economica.net.
Pentru DPD, dezvoltatorul construieşte un depozit şi birouri cu o suprafaţă de 4.500 de mp. Perioada contractuală este de 15 ani, iar finalizarea unităţii este prevăzută tot pentru cel de-al doilea trimestru al anului viitor. Investiţia se ridică la circa trei milioane de euro.
Valoarea totală a portofoliului deţinut de WDP pe pieţele pe care activează a fost la sfârşitul lunii septembrie 2015 de 1,75 miliarde de euro. Valoarea totală a proiectelor aflate în curs de execuţie, inclusiv cele din România, se ridică la 68,6 milioane de euro. În plus, compania mai deţine terenuri în Belgia, Franţa şi România, cu o valoare totală de 47,9 milioane de euro.
La sfârşitul lunii septembrie, WDP avea în România trei proprietăţi închiriate, cu o suprafaţă totală de aproape 26.000 mp şi terenuri de aproape 100 de hectare. Valoarea totală a proprietăţilor din România se ridică la 40,3 milioane de euro, reprezentând 2% din valoarea totală a portofoliului.
Dintre toate ţările în care este prezentă compania WDP – Belgia, Olanda, Franţa, proprietăţile din România au cel mai mare randament investiţional, de 8,9%.
În total, WDP deţine o suprafaţă de spaţii logistice şi industriale de proape trei milioane de mp şi 135 de proprietăţi închiriabile. Mai multe detalii pe economica.net


Ultima oră

Comentariul meu

Publică