echipa celui mai tare club din oraș se extinde. se caută oameni pentru fratelli!

fratelliCel mai în vogă club din Sibiu își extinde echipa. Fratelli caută oameni noi și care pot să lucreze într-o echipă de profesioniști. Brand-ul Fratelli face angajări nu numai la Sibiu. Și celelalte locații din București, Mamaia, Constanța, Timișoara și Galați, caută personal.

Echipa Fratelli se extinde! ”Cautam oameni ca noi, pasionati de ceea ce fac, dedicati, care pot si vor sa lucreze intr-o echipa de oameni profesionisti. Ne facem treaba serios, suntem atenti la detalii, avem grija ca totul sa fie perfect si la cele mai inalte standarde. Colegii ne sunt prieteni si familie, ne sustinem reciproc si nu uitam sa ne distram impreuna! Suntem o familie si suntem acasa, aici in Romania, de 10 ani!”, se arată într-un anunț postat pe site-ul oficial al Fratelli.

Ce se caută
Cei de la Fratelli caută colegi noi full time, part time sau in internship pentru urmatoarele posturi: barman, ospatar, bucatar, ajutor bucatar, pupitru – DJ / VJ / designer lumini / specialist sunet / tehnician, specialist resurse umane, specialist comunicare, fotograf, specialist contabilitate primara, casier, personal tehnic intretinere locatie, personal paza, personal curatenie.
”Vrem colegi in Bucuresti (cu posibilitate de cazare inclusa), Mamaia (cu posibilitate de cazare inclusa), Constanta, Timisoara, Galati, Sibiu!”, se mai arată în anunț.fratelli 2


Cum iei legatura cu cei de la Fratelli
Trimiti un email pe adresa team@fratelli.ro
1. La subiectul emailului completezi: “nume locatie/nume oras, post si tip de angajare (internship, full time)” ca sa stim pentru ce oras ai avea disponibilitate de angajare, ce pozitie te intereseaza si in ce formula ai putea sa lucrezi cu noi (exemplu 1: Subiect email: Fratelli Bucuresti – ospatar – internship, exemplu 2: Subiect email: Fratelli Sibiu – fotograf – full time)
2. In acest email ne spui cateva cuvinte despre tine, de ce iti doresti sa te alaturi echipei noastre si vei atasa si un CV cu experienta ta in domeniu.
Procesul de recrutare implica parcurgerea urmatoarelor etape, pe masura ce primim cv-uri, fiind valabil inclusiv pentru pozitiile de internship: – trimiterea CV-ului pe email, impreuna cu detaliile mentionate mai sus – interviu cu managerul direct al pozitiei pentru care ai aplicat – perioada de proba (platita) in cadrul echipei – angajarea.
Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a Fratelli Sibiu pe care o puteți accesa AICI.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică