foto - pizzeria quattro stagioni și terasa carul cu flori, vandalizate de un puștan de 18 ani. le-a distrus și o mașină

durdunUn tânăr de 18 ani din Sibiu a reușit performanța să vandalizeze locația unde funcționează pizzeria Quattro Stagioni și terasa ”Caru cu Flori” de pe strada Luptei din Sibiu. Le-a distrus și mașina acestora.

Peisaj desprins parcă dintr-un film cu vandali. Un tânăr de 18 ani din Sibiu, Durdun A., a reușit ”performanța”,  de a produce pagube materiale însemnate la pizzeria Quattro Stagioni și terasa ”Caru cu Flori” de pe strada Luptei din Sibiu. El a fost identificat sâmbătă de poliția din Sibiu. ”În cursul nopții de vineri spre sâmbătă un tânăr de 18 ani a pătruns în incinta curții unei societăți comerciale de pe strada Luptei, unde a provocat mai multe distrugeri și pagube materiale, iar în curtea uneia din cele două societăți a distrus și o mașină”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu. Incicentul s-a petrecut în intervalul orar 0.30 – 6.30 și a fost depistat sâmbătă de către poliție, după finalizarea cercetărilor de la fața locului.
VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA LOCUL DEZASTRULUI
În accesul său de furie tânărul a distrus obloanele imobilului, ușa de acces în bar și o parte din mobilierul de pe terasă. Acesta și-a încheiat ”în forță” acțiunea, distrugând și una din mașinile pe care cei de la Quatro Stagioni le folosesc pentru a livra mâncarea la domiciliul clientului. Foto: Facebook&Info Trafic. Jud. Sibiu


Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică