video nou: ar trebui să-și dea cineva demisia pentru împușcarea ursului? sibienii vor cere demisii în piața mare

ursul-impuscat-sibiu1Proasta coordonare și bâlbâiala autorităților care s-au soldat cu execuția ursului care a colindat Sibiul au indignat pe mulți sibieni, care încep să se organizeze pentru un marș de protest în care să ceară demisia celor care au gestionat criza.


“In numele ursuletului maro ucis cerem autoritatilor sa isi dea demisia sau sa se autodenunte. Ei aleg. Cerem procuraturii sa se autosesizeze pentru crima comisa impotriva unui animal nevinovat. In 5 ani in Sibiu s-au comis 3 astfel de crime si nu s-a facut nimic. Ursuletul este vinovat in ochii vostri pentru ca nu a putut sa se tranchilizeze singur. Sibienii cu constiinta civica haideti sa cerem DEMISIA in masa a autoritatilor din Sibiu pentru modul in care a 3-a oara au gestionat situatia. Cerem dreptate in numele vietatilor ucise” este manifestul publicat pentru organizarea unui protest ]n Piața Mare, prin intermediul unui eveniment organizat prin Facebook de un grup de initiativă ONG ce se intitulează România fără EI.

La protestul care ar urma să aibă loc pe 14 octombrie, de la ora 18 in Piața Mare, și-au anunțat deja participarea aproape 200 de persoane, la numai o oră de la lansare.

VIDEO – Momentul uciderii ursului care s-a plimbat prin Sibiu (ATENȚIE IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL)

VIDEO: Cum se urmărește un urs prin oraș, nu la Sibiu ci în Alaska

Ultima oră

Comentariul meu

Publică