mircea cazan: „neagu e disperat să îmi ia locul la şefia pnl sibiu”Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că cei 401 delegaţi care vor veni la alegerile de duminică, sunt pregătiţi să voteze libere, democratic şi în spiritul liberalismului.

Cazan s-a lăudat că în calitate de preşedinte al PNL Sibiu, a demonstrat până acum că este un om de onoare şi de cuvânt, care pune suflet în tot ceea ce face. „Când am preluat conducerea filialei judeţene a PNL Sibiu, am promis că voi întări partidul şi că vom avea cele mai bune rezultate de până atunci.Acum faptele vorbesc, nu vorbele” a punctat joi dimineaţă Cazan.

Cazan îl face trădător pe Neagu

Furia lui Mircea Cazan a continuat pe un ton din ce în ce mai apăsat în timpul conferinţei de presă. „Aşa cum am spus de la lansarea proiectului – program politic, PNL-ul trebuie să trăiască fără minciuni şi fără trădători. PNL nu este şi nu va fi partidului unor grupuri oculte. Noi trebuie să câştigăm alegerile demonstrând că suntem buni, nu prin racolări de la alte partide. PNL-ul trebuie să fie al liberalilor sinceri şi cu adevărat puternici”, a mai precizat Mircea Cazan. Liderul PNL Sibiu a anunţat că mizează duminică, pe sprijinul echipei sale, alcătuite nu doar din câţiva membrii, ci din majoritatea membrilor PNL.

Cazan: „Sunt dezamăgit de Nicolae Neagu”

Cazan s-a confesat că a ştiut de mai mult timp că tocmai cei pe care i-a ajutat, încearcă să îi ia locul, prin orice preţ. „Din păcate, am ajuns să fiu dezamăgit chiar de colegul nostru, domnul Nicolae Neagu, pe care l-am susţinut pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL, căruia i-am propus să vină alături de noi, să facem echipă pentru partid. Strategia domnului Neagu nu a urmărit nimic altceva decât o încercare disperată de a-mi lua locul. Ce este şi mai regretabil este că domnul Neagu a crezut că îi poate amăgi pe liberali. Nu e deloc aşa. Dovadă că am ştiut de la bun început ce pune la cale”, a declarat Mircea Cazan.

Ultima oră

Comentariul meu