Solista a fost găsită decedată miercuri dimineaţă, iar potrivit subinspectorului de la Poliţia Otopeni Claudia Burada, cauza morţii se pare să fie o supradoză cu pastile. Artista a împlinit azi 43 de ani. Potrivit anchetatorilor, lângă trupul cântăreţei a fost găsită o sticlă cu insecticid.


Soţul ei, Mircea Petru, care se afla acasă, a fost cel care a anunţat poliţia la ora 06.30. La 12 mai din cauza oboselii şi stresului acumulate în ultima perioadă, Mădălina Manole a avut stări repetate de rău.

video - foto: mădălina manole găsită moartă de ziua ei, la otopeni. artista s-a sinucis cu insecticid!Iniţial, artista a crezut că este vorba de o lipsă de calciu, însă alarmat de situaţia soţiei sale, care s-a agravat, Mircea Petruţ a dus-o la spital.

Mădălina Manole scria pe blogul personal: „Despre album?..  Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse în acest răstimp, fiecare avînd  emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă, atît voi indrăgostiţii cît şi voi, mai puţin norocoşii  in iubire.

Despre  mine, pe scurt?.. M-am recompus  sufleteşte şi merg mai departe,  preţuind  cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!Restul e… mişcare de rezistenţă!“.

Zvonuri pe surse: Mădălina Manole s-a sinucis pentru că soţul ei a plecat noaptea de acasă

Adevărul.ro a publicat o informaţie cum că surse judiciare din interiorul anchetei mai au o variantă cu privire la incidentul prin care artista Mădălina Manole şi-a luat viaţa în această dimineaţă.

video - foto: mădălina manole găsită moartă de ziua ei, la otopeni. artista s-a sinucis cu insecticid!Se pare că soţul acesteia nu a fost acasă azi-noapte sau s-a întors foarte târziu şi nici la insistenţele cântăreţei nu a vrut să se întoarcă. Prin telefon, Mădălina se pare că ar fi ameninţat că se sinucide după câteva încercări de a-l face pe soţul ei să vină devreme acasă., conform www.adevarul.ro

A lăsat un mesaj de adio familiei

Solista a lăsat un mesaj de adio pentru soţul ei pe telefonul mobil. Un mesaj în care îşi exprima regretele pentru gestul pe care urma să-l facă. Se merge pe varianta sinuciderii. Nu sunt suspiciuni de omor. Cadavrul este examinat în continuare.

video - foto: mădălina manole găsită moartă de ziua ei, la otopeni. artista s-a sinucis cu insecticid!Mesaj cutremurător….


Solista a lăsat un mesaj de adio pentru soţul ei pe telefonul mobil. Un mesaj în care îşi exprima regretele pentru gestul pe care urma să-l facă. Se merge pe varianta sinuciderii. Nu sunt suspiciuni de omor. Cadavrul este examinat în continuare.

“Ştiu că mă iubeşte multă lume şi îmi pare rău!”, sunt ultimele cuvinte ale solistei. Un alt fragment din mesajul lăsat de artistă ar fi potrivit Mediafax: “nu mă mai simt frumoasă“.

Soţul e în stare de şoc

Solista nu prezintă urme de violenţă. Soţul este în prezent în stare de şoc şi nu poate oferi nicio informaţie. În acest moment în casa în care a fost găsită se află şi soacra acesteia şi copilul de aproximativ un an. video - foto: mădălina manole găsită moartă de ziua ei, la otopeni. artista s-a sinucis cu insecticid!Vecinii spun că în ultimele zile au văzut-o pe artistă ieşind la cumpărături şi că nu părea să aibă niciun fel de probleme.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA LOCUL TRAGDIEI!

SMS citit prea târziu

La ora 2.30 dimineaţă, Mădălina Manole i-a dat un mesaj soţului în care îşi lua adio, dar bărbatul ei a văzut abia de dimineaţă mesajul. În casă se mai afla soacra ei şi copilul Petru jr. Soţul a găsit-o pe hol. Era îmbrăcată în pantaloni de pijama şi maieu alb”, a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor.

Procurorii confirmă că s-a sinucis

În urma primelor cercetări efectuate au rezultat indicii că persoana în cauză a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică, justificându-şi gestul printr-un mesaj tip SMS. În cauză s-a dispus efectuarea unei autopsii medico-legale şi a unor examene toxicologice, care urmează să stabilească în mod cert cauza şi mecanismul morţii’, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti

CITIŢI AICI AMĂNUNTE DESPRE MOARTEA FETEI CU PĂRUL DE FOC!


Ultima oră

Participă la discuție

22 Commentariu

Publică

  1. pacat de madalina ca a murit,mi-as fi dorit sa fie fericita alaturi de sotul si copilul ei,sunt sigura ca sotul ei e in mare suferinta si nu cred ca el a omorat-o.

  2. era foarte frumoasa sunt un mega fan madalina manole
    si stiu ca credeti ca ea s-a sinucis dar nu e asa

  3. Da,asa e Madalina a fost o minune,o frumusete de femeie.Pacat ca s-a sinucis.Sa va fie rusine celor care au scris ca isi doreau moartea Madalinei.Ati fi vrut voi sa fiti ca ea.Pacat de ingerasul ei.

  4. da pacat pacat dar accidentul de la macin saracele femei ai ramas copiii in urma dumezu sa le ierte

  5. sincera sa fiu imi pare nespus de rau,Dz sa o ierte,pakt pt k era frumoasa talentata si toata viata inainte alaturi de familia ei,codoleante familiei!!

  6. imi pare foarte rau pt madalina,am crescut cu cantecele ei ascultandule pe timpul lui raposatul la radio.am admirat-o mult si e greu de crezut ca a ales acest drum.DUMNEZEUsa aiba grija de ea pt ca a fost o regina aici

  7. Eu nu cred ca s-a sinucis!…daca nu era mama mai ziceam, dar deja cand ai un copil nu cred ca poti sa faci asa ceva, si in plus ea si-l dorea foarte mult…imi pare tare rau de acel copilas 🙁

  8. Eu nu cred ca s-a sinucis…daca nu era mama mai ziceam, dar deja cand ai un copil nu cred ca poti sa faci asa ceva, si in plus ea si-l dorea foarte mult…imi pare tare rau de acel copilas 🙁

  9. imi pare sincer rau ca stiu ce inseamna sa pierzi pe cineva drag ca si eu am pierdut-o pe mama acum cateva zile dar asa vrea d-zeu sa ia la el numai pers bune d-zeu sa le odihneasca in pace si sa aiba grija de ele dak tot le-a luat la el.sincera sa fiu cand am auzit de madalina ca nu mai este mi-a parut rau parca presimteam ceva ca peste cateva zile se duce si mama mea acolo sus.condoleante familiei si sa fie tari asa cum incerc si eu sa fiu

  10. se intelegea din cantecele ei ca era trista.daca cineva asculta mai bine melodia ,,suflet gol“ isi da seama acum ca e vorba despre prima ei casatorie.nu avem voie sa o judecam.pacat de minunea aceea de 1 an.odihneasca-se in pace!la revedere madalina!sincera sa fiu nu o cunosteam prea bine pentru ca sunt din 99 si eram mica cand era in voga.dar in ultimul timp nici pe postul national nu dadeau piesele ei.era un talent pe care nu l-am stiut aprecia,dar totusi moartea?

  11. dumnezeu sa o ierte:(( pacat de copilul care a ramas nu isi va cunoaste mama decat in poze sau filmari foarte dureros:((:((:((:((