BRD Sibiu a câștigat ediția a II-a a Cupei Bancarul la fotbal

0 127

cupa bancarul martie 2011Trofeul a rămas în vitrina celor de la BRD, echipă ce a învins în finala mare echipa celor de la BCR cu scorul de 2-0, la capătul unui meci extrem de disputat.

Terenul sintetic din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27, a fost sâmbătă, 26 martie 2011, scena partidelor avute loc în cadrul unei competiții, care vrea să devină una cu tradiție în rândul băncilor din municipiul Sibiu.

”CUPA BANCARUL” a avut aliniate la startul ei numai puțin de șase echipe.  BCR, BRD, Banca Transilvania, Banca Carpatica, Raiffeisen Bank și Alpha Bank. După disputarea meciurilor din prima fază, a urmat partea finală a cometiției. Finala mare a fost în fapt o reeditare a celei de la ediția de debut, avută loc în vara anului trecut. BRD-ul și BCR-ul, suținute frenetic de pe margine de zeci de suporteri, au oferit un spectacol total. Până la urmă câștig de cauză au avut, la fel ca și în prima ediție, cei de la BRD, scorul final fiind de 2-0 în favoarea acestora. În finala de anul trecut scorul a fost de 4-1 pentru BRD.

Iată clasamentul final al competiției:

  1. BRD
  2. BCR
  3. Banca Transilvania
  4. Alpha Bank
  5. Raiffeisen Bank
  6. Banca Carpatica.

Scop atins

Organizatorii celei de a II-a ediţii a acestei au declarat la final că scopul competiție și anume cel de cultivare a pasiunii și dezvoltare a spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului, a fost atins. ”Ne bucurăm că angajații băncilor din Sibiu au reușit să își găsească timp pentru a participa la această Cupă. Pe viitor ne dorim să atragem dacă se poate la acest eveniment, toate băncile din oraș”, au spus organizatorii Darius Mara și Marian Pop.

Premiile competiției au fost în valoare de peste 1.000 de lei și au constat ăn acordarea de diplome, medalii şi echipament sportiv.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.