Iohannis distins ca “cel mai apreciat primar din Transilvania” într-o gală la Alba Iulia

186

Primarul Klaus Iohannis a primit vineri, 2 decembrie, în cadrul evenimentului GALA TRANSILVANIA 2011, distincţia „cel mai apreciat primar din Transilvania”.

Distincţia i-a fost acordată primarului Sibiului ca urmare a rezultatelor unui sondaj realizat de divizia Metro-Polls, a companiei Imagine Events din Tîrgu-Mureş, componenta de cercetare a proiectului fiind supervizată tehnic de către un board de specialişti condus de Călin Moldovan-Teselios, director de cercetare, Metro Media Transilvania şi expert în comunicare socială, marketing politic, activitate de cercetare şi publicistică.

Cercetarea a fost aplicată la nivelul judeţelor: Sibiu, Cluj, Braşov, Mureş, Sălaj, Bistriţa Năsăud, Alba, Harghita, Covasna şi Hunedoara. Volumul eşantionului a fost de 2.500 subiecţi, marja maximă de eroare admisă fiind de +/-2%. Perioada de aplicare a chestionarului a fost septembrie – octombrie 2011.

În cadrul Galei au fost premiate oraşul, judeţul, brandul, primarul, personalitatea publică, actorul, cântăreţul, politicianul, sportivul, evenimentul, staţiunea turistică şi universitatea cele mai apreciate din Transilvania, anuntă sibiu.ro.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.