vineri se deschide ediţia de iarnă a târgului art boutique. vezi ce surprize te aşteaptă!

vineri se deschide ediţia de iarnă a târgului art boutique. vezi ce surprize te aşteaptă!La a opta ediție a târgului de handmade-uri din Sibiu vor fi prezenţi 35 artiști din toată țara, spiriduşi de soi, care vor aduce în prag de Sărbători obiecte unicat, ce nu se devalorizează indiferent de capriciile modei.

Galeria Habitus din Piaţa Mică se va transforma pentru trei zile în atelierul lui Moş Craciun sau mai degrabă într-un “outlet”, pentru că aici nu numai că se nasc idei unicat dar se şi pun în vânzare. La preţuri de producător! Art Boutique va fi deschis zilnic, în perioada 16 – 18 decembrie, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Intrarea este liberă.

Creaţii vestimentare de damă realizate din materiale naturale, bijuterii din mult râvnitele cristale Swarovski, mărgele din sticlă de Murano, genţi din piele cusute manual, produse decorative din lemn, cosmetice realizate din ingrediente naturale, pe care nu ţi-e teamă să le pui pe piele, produse de patiserie, miere de cătină şi dulceaţă de dovleac şi multe alte minunăţii pentru bucuria dumneavoastră şi a celor din jur. Toate aceste cadouri au fost realizate cu migală de artişti din Sibiu, Piteşti, Făgăraş, Covasna, Oradea, Timişoara, Deva, Braşov, Mediaş, Hunedoara, Craiova, Cluj Napoca, Blaj şi vor fi „aşezate” sub bradul din centrul oraşului, în subsolul Bisericii Catolice.

Dacă doriţi să-i impresionaţi pe cei dragi cu un cadou realizat chiar de dumneavoastră, puteţi să vă înscrieţi la atelierele de creativitate Art Works care vor avea loc în fiecare zi de târg, în intervalul orar 15.00 – 17.00. Sub îndrumarea unui artist plastic, veţi învăţa să faceţi singuri un ornament de brad, o bijuterie unicat şi o cutie de cadouri. Noi vă punem la dispoziţie toate materialele necesare, dumneavoastră veniţi doar cu imaginaţia!

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reuneşte periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât şi din ţară, oferindu-le posibilitatea să-şi etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul oferă sibienilor o alternativă la comerţul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio şi accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate. Mai multe detalii despre Art Boutique şi atelierele de creativitate, Art Works,  pe www.artboutique.org şi pe paginile de Facebook ale evenimentelor.

 

Ultima oră

Comentariul meu