ceas de 26.000 euro pentru fiul bossului de la romgaz mediaş. vezi ce bijuterie are fiul lui piteiu
Foto: Can Can
ceas de 26.000 euro pentru fiul bossului de la romgaz mediaş. vezi ce bijuterie are fiul lui piteiu
Foto: Can Can

Nici nu a implinit bine varsta de 20 de ani, ca Vladimir Piteiu, baiatul directorului general Romgaz, are lucruri la care altii nici nu indraznesc sa viseze: limuzine, vacante scumpe, dar si un ceas din aur de 18 carate, anunţă cancan.ro.

Agoniseala tatalui sau, Marcel Adrian Piteiu, director general de la Romgaz, care acum este cercetat de procurorii DIICOT pentru subminarea economiei nationale, s-a concretizat in cadouri foarte scumpe pentru Vladimir Piteiu. CANCAN va prezenta in editia de ieri masinile de lux pe care le conduce adolescentul, dar si excursiile exotice pe care i le plateste tatal sau.
Daca ieri va prezentam un ceas „modest” de doar 5.000 de euro pe care il poarta studentul, astazi vorbim deja de o alta categorie de bijuterii de lux. Cand este invitat la petreceri cu staif, Vladimir isi asorteaza vestimentatia cu un superb ceas din aur roz de 18 carate. Este vorba despre un Hublot Big Bang Chronograph Automatic de 44 milimetri, al carui pret de catalog este de 26.000 de euro. Sursa: Can Can

Ultima oră

Comentariul meu