Clientii Orange, cel mai mare operator de telefonie mobile din Romania, au posibilitatea sa isi plateasca factura de telefonie prin aplicatia mobilPay MasterCard Mobile ce poate fi accesata direct de pe smartphone-ul lor.

Aplicatia poate fi accesata atat de posesorii de smartphones cu sistemul de operare Android, cat si de cei cu iOS si poate fi descarcata gratuit din Google Play si din App Store. Odata instalata, va solicita informatii personale si setarea unui mPIN, care va proteja accesul in aplicatie.


Pentru plata facturii de telefonie, clientul introduce initial codul de abonat sau numarul de telefon Orange, iar plata se realizeaza din contul inregistrat in aplicatie, fara a mai fi nevoie de reintroducerea ulterioara a detaliilor de facturare. In plus, aplicatia trimite clientilor o notificare la emiterea unei noi facturi, cat si o notificare de reamintire pentru plati neefectuate inainte de scadenta.

O alta functionalitate a aplicatiei mobilPay MasterCard Mobile este posibilitatea reincarcarii unei cartele Orange PrePay. Astfel, utilizatorul introduce numarul de telefon pe care doreste sa-l reincarce si suma de reincarcat, iar dupa confirmarea platii, reincarcarea se realizeaza in timp real.

“Suntem interesati sa realizam parteneriate durabile prin care sa oferim clientilor nostri servicii inovative, care sa le usureze viata. In acest sens, Mai mult
Citește mai departe pe: Cap Limpedeorange introduce o noua metoda de plata a facturii!  orange introduce o noua metoda de plata a facturii!

Ultima oră

Comentariul meu