ce străzi sunt de evitat din cauza lucrărilor din sibiu. șoferii trebuie să vadă asta!

Din data de 3 aprilie încep lucrările pe un tronson al străzii Gheţăriei pentru modernizarea reţelei de apă. Acestea vor fi executate sub trafic şi vor dura aproximativ o lună.

Lucrările de pe şantierele în curs continuă de asemenea. Pe strada 9 Mai s-a turnat asfaltul pe trotuarele din zona intersecţiei cu strada Ocnei. De asemenea se lucrează la pavaj între strada Brutarilor şi Liviu Rebreanu, s-au montat borduri pe tronsonsul dintre străzile Liviu Rebreanu şi Consituţiei. Începând de luni, 7 aprilie, constructorul va turna primul strat asfaltic pe tronsonul dintre străzile Brutarilor şi Rebreanu.

Pe strada Vasile Pârvan urmează să se aştearnă balastul, noua reţea de apă fiind aprope finalizată.

Pe strada Andrei Mureşanu se lucrează în continuare la reţelele de apă şi canalizare, iar pe strada Mitropoliei lucrează societate de gaz pentru reabilitarea reţelei proprii. La reţelele de apă şi canalizare se lucrează lângă Podul Gării pentru subtraversarea căii ferate, pe prelungirea străzii Săcel, pe strada Moara de Scoarţă şi pe strada Matei Milo.


La Spitalul de Pediatrie se lucrează la fundaţia noului corp de clădire.

Pe strada Eroilor şi pe primul tronson al străzii Transilvaniei a început turnarea primului strat asfaltic, iar pe strada Al. I. Cuza şi pe strada Negoveanu se toarnă deja ultimul strat asfaltic. Primul strat de asfalt s-a turnat şi pe străzile Oaşa şi Valea Frumoasei. Pe strada Ştefleşti se aşterne asfalt pe trotuare.

Ultima oră

Comentariul meu