video înviorare în pijamale în piața mare din sibiu

Moment inedit în Piața Mare a Sibiului. Turiștii care au vizitat zona în această dimineață au avut ocazia să vadă oameni în pijamale sau în echipament de sport cum fac o înviorare trupească. Este vorba de o acțiune care face parte dintr-un maraton teatral de 25 de ore ce are loc în acest weekend în Sibiu.

Actorii, în pijamale, alături bineînțeles de spectatori s-au așezat într-un cerc imens și sub îndrumarea unui actor coordonator au început să facă exerciții de gimnastică și de înviorare. Totul a început cu un salut voinicesc pentru soarele abia răsărit și cu o numărătoare a celor prezenți.

Stomatologul oficial al festivalului i-a învățat pe participanții la înviorare și cum se efectuează un periaj dentar corect.


Toată lumea a fost încântată de ideea unei înviorări în centrul orașului, dar și de evenimentul care ține peste 24 de ore.

Organizatorii spun că ideea unei înviorări în Centrul Sibiului face parte dintr-o strategie de promovare a festivalului care a ajuns la a patra ediție.

YouTube video

Maratonul teatral „25 de ore de teatru non-stop”, care are loc anual la Sibiu, se va încheia în această seară cu un spectacol de gală.

Ultima oră

Comentariul meu