ghiță ciobanul povestește cum și-a cunoscut soția. uite ce l-a atras la ea!

Gratie aparitiei in reclamele unei companii de telefonie mobila, un oier simplu, cu frica lui Dumnezeu, din Jina, judetul Sibiu, s-a transformat peste noapte intr-o super vedeta, iar satul in care locuieste este acum un adevarat loc de pelerinaj pentru romanii care doresc sa vada cum traieste indragitul personaj.

Ati ghicit cu siguranta ca protagonistul nostru este Ghita Ciobanul, pe care l-am intalnit la Bucuresti, la Targul de Miei, in cel mai mare spatiu, ca doar notorietatea are avantajele ei. Acesta ne-a aratat, mandru, “marfa”, dar ne-a dezvaluit ca de multe ori ii vine greu sa-si vanda oile pentru ca se ataseaza de ele.

Ochii i-au licarit insa intr-un fel aparte cand a inceput sa vorbeasca despre cele mai importante persoane din viata lui, sotia sa si fetita, Georgiana, in varsta de un an. Gheorghe Danuletiu, pe numele lui adevarat, si-a cunoscut aleasa in urma cu trei ani si si-a oficializat relatia cu ea anul trecut.ghiță ciobanul povestește cum și-a cunoscut soția. uite ce l-a atras la ea!Oierul a venit la Bucuresti sa-si vanda mieii

Ne-am casatorit anul trecut. Ne-am vazut, ne-am placut, am stat doi ani impreuna. Am apreciat la ea ce apreciaza orice barbat la o femeie. Pentru mine e persoana care ma intelege. Nu conteaza calitatile fizice, important este sa te nimeresti in minte. Altfel nu faci treaba! La oras e altfel decat la noi, la tara. Am si o fetita care e acum acasa, cu maica-sa“, spune Ghita.ghiță ciobanul povestește cum și-a cunoscut soția. uite ce l-a atras la ea!


Dar chiar daca isi adora mostenitoarea, oierul recunoaste ca sunt anumite sarcini legate de cea mica pe care le lasa doar in seama consoartei sale.

Eu nu am schimbat niciodata scutece. Nu fac eu d-astea. O mai adorm insa cateodata pe fiica-mea“, a marturisit ciobanul. Nevasta acestuia nu este insa deranjata ca tot “greul” cade pe umerii ei in ceea ce priveste cresterea copilului, pentru ca sotul este galant si ii face frecvent surprize placute. “Am grija de sotie. Ii mai duc flori“, a conchis Ghita Ciobanul.ghiță ciobanul povestește cum și-a cunoscut soția. uite ce l-a atras la ea!Ghita s-a insurat in urma cu un an iar la scurt timp dupa eveniment a devenit tatic.

sursa: wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu