video foto - un tânăr din sibiu s-a sinucis în propria mașină prin asfixiere cu acid clorhidric

Caz șocant la Sibiu. Un tanar de 25 de ani a fost gasit decedat în această dimineață, in masina  personala pe un camp de la iesirea din  oras.  A lăsat în urma lui un bilet de adio prin care își cere scuze părinților pentru gestul său.

Familia si prietenii tânărului sunt in stare de soc si nu isi pot explica  ce motive ar fi avut tanarul  sa-si puna capat zilelor.

O femeie care isi plimba cainele prin zona a  descoperit  autoturismul  in care tanarul zacea fara suflare. Imediat a sunat la 112.

Politistii care au ajuns la fata locului au descoperit langa autoturism mai multe bidoane  cu acid  clorhidric.

”Am văzut mașina când a venit ieri. Când au deschis ușile era camuflat cu folie și după aceea au scos patru găleți din mașină. Era acolo un tânăr mort. Are în jur de 25 de ani. S-ar fi axfixiat cu o soluție toxică. Scria și pe mașină să nu se deschidă ușile că e o soluție toxică acolo”, a povestit un martor.

Nu sunt suspiciuni de omor

Cei de la IPJ Sibiu spun ca acesta a fost  gasit decedat in autoturism, și că nu sunt suspiciuni de omor.sinucigas 1”În această dimineață Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată prin apel telefonic pe 112, cu privire la faptul că un tânăr a fost găsit decedat într-un autoturism. Polițiștii au efectuat verificări, iar din primele cercetări s-a stabilt faptul că tânărul a decedat ca urmare a sinuciderii”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.bidoaneleȘi-a programat moartea în detaliu


Martorii  povestesc ca tanarul de  25 de ani s-a  gandit la toate detaliile. A lasat un mesaj scris pe autoturism  prin care  trecatorii erau  sfatuiti  sa nu se apropie de masina.

”Pe mașină scria – Nu va apropiati substanta toxica explozie! – Probabil a ales acest loc pentru ca e ferit de lume. Mai bine mergea la biserica sa se roage decat sa faca asa ceva’’, a spus un alt martor.sinucigas2Cei care l-au cunoscut pe Sorin sunt in stare de soc si incearca sa afle motivele  care l-au   impins pe   barbat la acest gest extrem.

A lăsat un mesaj de adio

Tanarul locuia impreuna cu parintii. Parintii le-au spus politistilor ca nu stiau  ca fiul  lor sa fi avut problem sentimentale si nici datorii.  Prietenii baiatului  spun ca  acesta a lasat un bilet  pe  tabletă prin care isi  cere iertare de la parinti.

UPDATE – Rumoare printre foştii colegi

Tânărul care s-a sinucis marți, era cunoscut ca fiind o persoană retrasă și printre foștii colegi de la Facultatea de Inginerie. Chiar și așa aceștia spun că nu știau să fi avut ceva probleme în dragoste și sunt șocați de faptul că acesta s-a sinucis, precum și de modul în care el a decis să își pună capăt zilelor.

YouTube video

sursa foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu