video foto totul despre cel mai bun hair stylist din românia care a lovit cinci maşini în centrul sibiului şi apoi a fugit!

Şoferul de 29 de ani care a lovit duminică 5 maşini pe strada Tipografilor din Sibiu şi apoi a fugit de la locul accidentului a primit titlul de hair stylist-ul anului în 2011 în România. Lucian Coman este unul din cei mai apreciaţi în acest domeniu. Acesta a avut o alcoolemie de 0,77!

Tânărul care a măturat pur şi simplu cinci autoturisme, duminică după amiază pe strada Tipografilor, avea motive destule ca să fugă de la locul accidentului.

Mai întâi acesta avea deja permisul reţinut pentru suspendare pentru că a fost prins conducând băut la volan în judeţul Alba, iar apoi pentru că cel mai probabil cariera sa de succes ca hair stylist era inevitabil pătată de această faptă.

CITESTE AICI TOTUL DESPRE ACCIDENTUL DE DUMINICĂ ȘI VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA FAȚA LOCULUI!

Aşa se explică şi de ce Lucian Coman a încercat să se disculpe de acest accident şi să spună în primă fază poliţiştilor că nu el ar fi fost la volan.

Era băut bine

Imaginile surprinse însă de unul din cei cinci proprietari care s-au ales cu maşinile lovite sunt elocvente. Hair stylistul a recunoscut până la urmă că el s-a aflat la volanul jeep-ului care a tamponat cele cinci autoturisme.

Lucian Coman era vizibil într-o stare avansată de ebrietare, iar testarea lui cu aparatul etilotest a scos la iveală o alcoolemie de 0,77 mg alcool în aerul pur expirat.

VEZI AICI GALERIE FOTO ŞI VIDEO CU DEZASTRUL FĂCUT DE LUCIAN COMAN ÎN SIBIU

Declaraţiile martorilor acestui accident sunt şi ele mai mult decât edificatoare şi scot în evidenţă faptul că Lucian Coman a mers cu viteză nebună pe strada Tipografilor.

VEZI AICI DECLARAŢIILE MARTORILOR LA ACCIDENT ŞI VIDEO CU MAŞINILE LOVITE

Poliţia a confirmat şi ea faptul că Lucian Coman avea deja permisul reţinut pentru suspendare tot pentru că a condus băut la volan.

 VEZI AICI DECLARAŢIILE CELOR DE LA IPJ SIBIU VIZAVI DE ACEST CAZ

 Cine este Lucian Coman

Lucian Coman are 29 de ani şi este originar din municipul Mediaş. A devenit celebru ca hair stylist în anul 2011, când în urma celui mai important eveniment  profesional  al anului dedicat frumuseţii, la a opta ediţie a Congresului Internaţional de Estetică Aplicată Les Nouvelles Esthetiques, care a avut loc între 3 şi 6 martie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti, acesta a câstigat locul I, fiind considerat cel mai bun hairstylist la categoria tunsoare-culoare. Creaţia acestuia a fost publicată în revista internaţională “Les Nouvelles Esthetiques” alături de câstigătorii naţionali al aceluiaşi concurs din toată lumea.comannnnnnnnn222

Tot în acelaşi an 2011 în urma concursului Wella Trend Vision Awards Romania 2011, organizat pe data de 04 octombrie, la Bucuresti, concurs ce urmărăreşte desemnearea reprezentanţiilor României în competiţia internaţională, Wella Trend Vision, sibianul Lucian Coman a câştigat medalia de aur pe trendul “Polaris” şi a fost finalistul României, alături de alte 50 de tări participante.coman lucian diploma

Pe lângă multiple premii pe care le-a câştigat pe parcursul carierei de hairstylist, Lucian Coman are propriul salon de coafură în municipul Sibiu.

CITESTE AICI TOTUL DESPRE ACCIDENTUL DE DUMINICĂ ȘI VEZI VIDEO ȘI FOTO DE LA FAȚA LOCULUI!

surse foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. la puscarie cu tine gunoi uman ce esti,acolo vei realiza ca banii si faima te au adus unde esti…pregateste anusul…te pup dulce

  2. SIncer, dupa cum arata freza lui NU AR CREDE !!!!!CA E ASA TARE…
    Dar , daca se aflau copii sau alte personae pe straduta aoia de cca 20 de metrii!!!! CE FACEA CU ASA O VITEZA NEBUNEASCA?
    eU CRED CA PAGUBELE LE POATE PLATI , PRIN MUNCA PRESTATA INTR.UN STUDIO CU GRATII!!!
    Din pacate, ACEST TANAR, PREZINTA PERICOL PUBLIC!!!!!!!!!!!!