video zeci de descinderi în sibiu. traficanți de droguri duși la audieri de diicot

Zeci de percheziţii ale procurilor DIICOT au loc, joi, la Sibiu şi în Capitală, iar potrivit unor surse judiciare este vizată o reţea de traficanţi de droguri de risc şi mare risc, aproximativ o sută de persoane urmând să fie audiate la Sibiu.

Surse judiciare au declarat că descinderile au loc într-un dosar în care 30 de persoane sunt suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc – cannabis, ecstasy, dar şi etnobotanice.

Traficanții vindeau „iarbă” pe stradă și în localuri după ce era crescută pe muzică de Vivaldi. Şapte maşini de lux, patru kilograme de droguri şi aproape 150.000 de lei au fost confiscaţi în urma descinderilor de la SIBIU. Piata drogurilor din oraș a rămas fără distribuitori! Mai multe detalii AICI

Sursele citate au precizat că 20 dintre percheziţii au loc în Sibiu şi, în total, vor fi audiate la sediul DIICOT Sibiu aproximativ 100 de persoane, atât suspecţi, cât şi martori în dosar.


STIREA UPTADATĂ: AFLĂ AICI CE AU GĂSIT POLIȚIȘTII ȘI CÂT DE MARE ERA REȚEAUA

Profită de părinți – Escrocheria din poarta Auchan! O anchetă cu camera ascunsă. Află mai multe ca să știiu să te ferești! 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. sa va fie rusine,,, pt ceea ce facetii . unora le place asa ceva … nu distruge pe nimeni ..
    adunati voi oameni ca sa luati marfa la oameni sa o fumati voi .. !!! Asta e Politia Romana.. Diicot-ul P–iiiiii !!!
    fumatii voi pana va Creapa Pieptu ca deaia inchideti oameni numa cand vii se gata marfa ce ati luat-o de la alti , cautati oameni noii sa ii prindeti maram , ca voi sunteti mai dependenti ca noii !!!! RUSINNEEEEEEEEEE