municipalitatea a redeschis oficial străzile tribunei şi revoluţiei. iată ce s-a reparat!

Strada Tribunei a fost redată traficului miercuri, 29 octombrie, după realizarea marcajelor rutiere. Şi Strada Revoluţiei a fost deschisă oficial traficului în această săptămână, după ce au fost finalizate şi ultimele detalii.

Lucrările pe aceasta au început în luna aprilie şi au inclus modernizarea reţelelor de canalizare menajeră, canalizare pluvială şi apă potabilă. De asemenea, structura rutieră a fost reabilitată, iar zona de parcare şi carosabilul au fost reorganizate.

Zona de parcare este amenajată cu pavaj pe partea stângă a străzii, oferind 51 de locuri de parcare. Carosabilul şi bordurile au fost şi acestea modernizate.

Şi Strada Revoluţiei a fost deschisă oficial traficului în această săptămână, după ce au fost finalizate şi ultimele detalii. Lucrările pe această stradă au început în luna iunie şi au presupus modernizarea reţelei de apă, a carosabilului, a trotuarelor şi zonelor verzi. Ieşirea de pe strada Revoluţiei în bulevardul Vasile Milea a fost de asemenea reconfigurată.strada-revolutiei4

Reabilitarea iluminatului public pe această stradă a făcut obiectul altui contract încheiat de administraţia locală cu SC Rep Cons SRL, având o valoare de 78.991,24 lei. În cadrul acestui contract s-au montat 8 stâlpi noi metalici cu înălţime de 8 metri şi trei stâlpi metalici de 5 metri. De asemenea, s-au efectuat legăturile electrice dintre stâlpi şi alimentarea de la firida de distribuţie a curentului electric. Corpurile de iluminat sunt echipate cu becuri cu lumină galbenă, cu vapori de sodiu.strada-tribunei9

Strada Tribunei şi strada Revoluţiei fac parte din pachetul de străzi Calea Poplăcii – Centru – Guşteriţa, alături de străzile Arhivelor (lucrare finalizată), D.D. Roşca şi Piaţa Tălmaciu, contractul de lucrări fiind atribuit asocierii SC Construcţii SA – SC Sinecon SA. Valoarea totală a contractului fiind de 6.027.647,44 lei, fără TVA.

Ultima oră

Comentariul meu