Caravana Coca-Cola ajunge la Sibiu! Uite unde o poți vedea!

0 485

Caravana Coca-Cola a pornit în călătoria sa prin România și, timp de 2 săptămâni, răspândește spiritul Crăciunului în drumul său. Pentru două zile, pe 13 și 14 decembrie, caravana lui Moș Crăciun se va afla la Sibiu, în parcarea Shopping City Sibiu, în intervalul orar 16:00 – 22:00. Caravana Coca-Cola 2014 (3)

În 2014, îndemnul pe care Coca-Cola îl adresează tuturor consumatorilor este „Fă pe cineva fericit!”. Sticla Coca-Cola de sărbătoare a fost primul indiciu că este mai ușor ca oricând să aducem zâmbete pe fețele celor din jur. Continuând în același spirit, Caravana este pregătită să își primească vizitatorii într-un cadru de poveste, specific Crăciunului, și să le ofere acestora momente de magie.
”Istoria Coca-Cola a fost întotdeauna strâns legată de spiritul Crăciunului. Caravana Coca-Cola marchează, de fiecare dată, cel mai așteptat moment al anului, fiind una din tradițiile primite cu entuziasm de către toți consumatorii noștri. In 2014, ne-am propus să îi ajutăm pe aceștia să îmbrace în haine de sărbătoare darurile pregătite pentru cei dragi și să se bucure de magia Caravanei”, declară Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola România şi Moldova.
Pentru ca bucuria oferită celor dragi să fie și mai mare, ajutoarele lui Moș Crăciun din Caravană vor îmbrăca în haine de sărbătoare cadourile pe care consumatorii le pregătesc pentru cei apropiați. Surprize și daruri speciale vor întregi experiența memorabilă a Caravanei.
Urmând direcția campaniei ”Fă pe cineva fericit”, care îi inspiră  pe consumatori să ofere momente de bucurie celor din jur, vizitatorii Caravanei vor avea la dispoziție și aplicația Radar For Good, prima platformă mobilă de voluntariat care funcționează asemenea unui radar de fapte bune. Prin intermediul unei hărți interactive, utilizatorii pot urmări cazurile înregistrate în proximitatea lor în aplicaţie și pot da o mână de ajutor și acum, în preajma sărbătorilor.
În 2014, Caravana Coca-Cola de Crăciun a petrecut câte 2 zile în București, Ploiești și Brașov, urmând să viziteze în continuare Timișoara și București.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.